Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Baum und Pferdgarten

Baum und Pferdgarten verdient deze week eens een podiumplaats. Het label maakt ontwerpen voor modebewuste vrouwen die hun eigen stijl willen ontwikkelen. Met de collecties kan je volledig je eigen verhaal vertellen.

Hun tijdloze en design-geleide collecties zitten vol onverwachte en vooral speelse en maffe contrasten.

Mijn eerste look bestaat uit een geel kleed van Baum und Pferdgarten. Het tofste aan deze jurk zijn de speelse ruffles en transparante mesh over de schouders en rug. Ik geef de look een golden touch met oorbellen van Taim en sandalen van Valerie Bourgoin. Op warme dagen kies ik ook graag voor een sjaaltje op mijn hoofd, deze keer grijp ik naar Bo’vie. De tweede look bestaat uit een jurk van Baum und Pferdgarten met een vrolijke print. Dit combineer ik met Scholl slippers en een handtas van Clio Goldbrenner.

 

Look 1

Look 2

Wie is Fried'l Deleye?

Een vrouw die meerdere borden tegelijk in de lucht weet te houden: het is alvast één manier om Fried’l Deleye te omschrijven. Ze is veel vrouwen ineen: moeder van drie, geliefde, zaakvoerster bij Deleye maar evengoed een sportieve vijftiger die met beide voeten in het leven staat.

Fried’l kreeg mode met de paplepel binnen, want in de familie draaide alles rond ondernemen en vooruit komen in het leven, liefst met eerbied en respect voor elkaar én als het even kon: gedreven door die voortdurende zoektocht naar schoonheid. De modezaak verder uitbouwen is nooit echt een doel op zich geweest, maar zo gaat dat, als je er van jongs af aan te midden in zit en de passie van vader op dochter doorgegeven wordt.

Fried’l voelt zich als een vis in het water bij Deleye. Ze laat zich in het modevak graag leiden door haar vrouwelijke intuïtie. Als aankoopster geniet ze van een rondje beurzen in het buitenland. Geregeld gaat ze met haar team op stap om nieuwe trends te spotten en die te vertalen naar de drie vestigingen van Deleye. Modetrends komen en gaan, maar Fried’l laat in haar keuzes altijd die ene rode draad zien: wat ze aankoopt, is hedendaags en fris en maakt vooral mensen mooier.

Hou zeker onze blog-pagina in de gaten, binnenkort deel ik terug een aantal favoriete outfits met jullie. Tot snel in één van onze winkels of op onze webshop?

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Endless Legs

Een Frans ready-to-wear label.

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Lichtgewicht Linnen

Volledig de Scandinavische kant op.

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Momoni

Een Italiaanse stijlvolle label.