Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Alchemist

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Alchemist damesmode

Het Nederlandse fashionlabel Alchemist brengt twee ambities bij elkaar : mooie, aantrekkelijke kleding en een ethische, milieubewuste levensstijl. Perfectie, daar streeft Alchemist naar. De alchemisten waren wetenschappers die zochten naar een mogelijkheid om goud te maken. Het verwijst ook naar chemie, naar het gevoel dat de dingen kloppen met elkaar, dat alles samenvalt in een gouden perfectie. Alchemist damesmode is high-end fashion die tegelijkertijd ook duurzaam is. Bij Alchemist zit duurzaamheid in hun DNA. Alles wordt zo ecologisch en duurzaam mogelijk gemaakt. Zelfs de verpakking. De collectie is steeds super vrouwelijk met lichte, fragiele kledingstukken die er ook stijlvol en stoer uit zien. De kleding zit perfect, draagt heel comfortabel. Je voelt je super goed in een Alchemist outfit. Door verschillende stoffen, pure materialen, samen te voegen, hoopten ze het meest kostbare materiaal wat er bestaat te creëren. Ze willen inspireren omdat prachtige kleding ook goed moet voelen. Dat lukt hen heel aardig. De ontwerpers streven ernaar om van het doodnormale iets uitzonderlijks te maken. De productie wordt in Europa geproduceerd, onder goede omstandigheden en tegen een eerlijk loon. Deleye was onmiddellijk verliefd op de zachte, duurzame stoffen en de vrouwelijke pasvorm. Elk seizoen verrast Alchemist met een prachtige, duurzame collectie die we jullie graag aanbieden.

Alchemist fashion, not just pretty, but fair. Match jouw favoriete Alchemist outfit met een leuk paar schoenen.

Deleye, een naam om te dragen 

Deleye zorgt in haar collecties ook voor de mens en het milieu. We hebben tal van merken die we kunnen catalogeren onder de noemer van fair fashion. Hedendaags een actueel en heel belangrijk item. Duurzame kleding is kleding die wordt gemaakt met behoud en aandacht voor de planeet, dier en mens. Diervriendelijkheid, eerlijke mensenrechten, het gebruik van materialen die minder impact hebben en goede werkomstandigheden zijn daarbij belangrijke termen. Geen enkel modemerk is honderd procent perfect, maar het ene label streeft er al oprechter naar dan het andere om eerlijk en ecologisch te werk te gaan. Zowel bij Deleye als op Deleye.be kun je duurzame labels aankopen. Online shoppen betekent geen tijdsverlies, heel gemakkelijk en heel veilig. Betalen kun je met de meest gebruikelijke, veilige betaalmethoden. Je kiest zelf waar jouw artikelen naartoe worden gestuurd. Dat kan bij je thuis zijn, bij de buren, op je werk, naar een postpunt of je kunt het ook afhalen in één van onze filialen. Keuze genoeg. Past het niet? Is het toch niet wat je wilt? Bij Deleye kun je steeds gratis ruilen of retourneren binnen de 30 dagen na aankoop, ook uit Nederland.