Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Atelier Noterman

Filteren

6 producten

per pagina
Atelier Noterman

6 producten

per pagina

Atelier Noterman herenbroeken

Het Belgische label Atelier Noterman staat garant voor herenbroeken met een perfecte pasvorm, in fantastische stoffen en met oog voor detail. Belgische traditie en vakmanschap zijn kenmerkend. Atelier Noterman is gespecialieerd in broeken en jeans. Bewust van de grote impact van denim op het milieu, wordt er bij de productie opmerkelijk minder toxische stoffen en water gebruikt. Per jeans betekent dit tot 300 liter minder water. Atelier Notermann kiest voor Europese productie in Portugal vanwege de locatie, de vakkundigheid, de professionaliteit en de goede omstandigheden in de fabriek. De broeken en jeans van Atelier Noterman onderscheiden zich door hun eigen pasvorm en heerlijke stretch stoffen waardoor ze steeds comfortabel dragen. We zijn bijzonder trots de broeken en jeans van Atelier Noterman in onze shop aan jullie te mogen voorstellen. Met hun troeven, de unieke pasvorm en de uitstekende kwaliteit, is Atelier Noterman een echte topper!

Atelier Noterman, Belgisch design! Match jouw broek of jeans met een prachtig herenhemd!

Deleye, een naam om te dragen 

Voor een heer is een broek of jeans een belangrijke basis voor elke outfit. Op je werk, in je vrije tijd en op speciale gelegenheden bepaalt je broek voor een groot deel je kledingstijl. Kies je voor een klassiek kleur, een basiskleur, dan geeft dit veel vrijheid om de rest van jouw outfit samen te stellen. Kies je voor een modieus kleur dan trek je meer de aandacht en moet je ook meer rekening houden met de keuze van je bovenstuk. Bij Deleye vind je eenvoudig een broek of jeans voor zowel casual als formele gelegenheden. Elke broek die je bij Deleye vindt is vervaardigd van een zorgvuldig samengestelde combinatie van materialen voor optimaal comfort en levensduur. Een populaire herenbroek is de chino. Deze broeken kan je op dezelfde gelegenheden dragen als jeans. Ze zijn verkrijgbaar in ontelbaar verschillende tinten zodat je eenvoudig varieert met jouw outfit. Door het meestal extra lichte katoen is dit type broek erg comfortabel tijdens casual gelegenheden. Het aanbod herenbroeken, zowel voor formeel of informeel gebruik, is enorm. Vele modellen, kleuren, pasvormen, maten, materialen hebben we in voorraad. Is de broek te lang of moet er een andere aanpassing aan gebeuren? Deleye heeft een eigen retouchedienst. Zo loop je er steeds piekfijn bij. Zowel online op www.deleye.be als in onze fysieke shops kan je herenbroeken aankopen. Heb je hulp nodig? In de shops staan onze professionele verkopers steeds klaar om jou te helpen. Online kan je steeds onze klantendienst contacteren. Shop nu snel jouw favoriete herenpantalon bij Deleye.