Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Barbour

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Barbour dames- en herencollectie 

Barbour is een hoogwaardig, Brits kledingmerk voor zowel dames als heren. In 1894, meer dan 125 jaar geleden, ontwierp John Barbour in South Shields in Noord Engeland een katoenen, water- en winddichte waxjas. Vandaag, reeds de 5de generatie, is het bedrijf nog steeds daar gevestigd. De klimaatbestendige kleding valt vooral in de smaak bij mensen die houden van het buitenleven zoals jagers, ruiters en wandelaars.  Barbour houdt sinds 1972 het Britse Predicaat Hofleverancier en levert outdoor kleding aan leden van het Britse koninklijk huis. De waxjassen zijn nog steeds enorm populair. Het oorspronkelijk ontwerp werd wat aangepast met een moderne toevoeging. Daarnaast ontwerpen en produceren ze nog tal van andere kledingstukken, schoenen en accessoires. Telkens met een knipoog naar het Britse countryside leven. Barbour biedt een verbluffende selectie schoenen in diverse stijlen. De schoenen zijn van voortreffelijke kwaliteit en met grote zorg vervaardigd. Ze zijn comfortabel om te dragen en hebben een prima pasvorm. Kijk eens even in je garderobe. Hoeveel stukken zijn er die je over vijf, tien of zelfs twintig jaar nog kunt dragen. De kans is heel klein tenzij er een jas van Barbour in je verzameling zit. Duurzaamheid is hun motto en men gaat er prat op dat de jassen decennialang gedragen kunnen worden. Doorheen de seizoen kunnen de jassen van Barbour gedragen worden. Niets is meer genieten dan in de herfst of winter een wandeling te maken. Is het nu in een bos of in de duinen, een Barbour jas komt dan steeds van pas. Zowel de heren- als de damescollectie straalt klasse en elegantie uit.

Combineer je outfit met een bijpassende dames- of heren accessoire. Hoogwaardig Brits kledingmerk!

Deleye, een naam om te dragen 

Ben je op zoek naar hoogwaardige outdoor kleding? Deleye heeft er een ruim en divers aanbod van voor zowel dames als heren. Zo ook het Britse, traditionele topmerk Barbour. Kom de collectie bewonderen in één van onze fysieke winkels te Roeselare, Brugge of Kuurne. We zijn dagelijks open, ook op zondagmorgen. Op zondagnamiddag en maandagmorgen nemen we even rust. Shop je liever online? We hebben een uitgebreide webshop. 7 dagen op 7, 24h op 24 kan je in alle rust snel, gemakkelijk en heel veilig online shoppen. Je hebt keuze uit diverse veilige betaalmogelijkheden en we sturen je pakketje zo snel als mogelijk op naar adres naar keuze, naar een postpunt in je buurt of je kunt het ook in onze winkels ophalen. Shoppen is nergens zo leuk als op Deleye.be!