Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Citizens of Humanity

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Citizens of Humanity 

Citizens of Humanity is een Amerikaans premium denim label. Het werd in 2003 in Los Angeles opgericht door Jerom Dahan. Hij werd geïnspireerd door zijn favoriete film “Armeggedon” bij de naamkeuze van dit topmerk.  De naam Citizens of Humanity is gebaseerd op het idee om een goede burger te zijn, op persoonlijk als op zakelijk vlak. De klassieke jeans van Citizens of Humanity is tijdloos en perfect voor dagelijks gebruik. Naast een flair voor silhouetten, comfort en stijl, wordt Citizens of Humanity gevormd door een trotse doelstelling om uitstekende kwaliteit en eersteklas vakmanschap na te streven. Rechtlijnig en zonder compromissen, de collecties van Citizens of Humanity bieden een verscheidenheid aan stijlen en snitten zoals straight, skinny of high-rise. Met Amy Williams als nieuwe CEO vormen authenticiteit en het gevoel van comfort nog steeds de basis van Citizens of Humanity. Dit resulteert in onberispelijke pasvormen die zijn vervaardigd in authentieke stoffen en wassingen, waardoor de drager zowel comfort als zelfvertrouwen ervaart. Elke jeans van Citizens of Humanity wordt gecontroleerd door meer dan minstens veertig bekwame vakmensen voor het in je kleerkast hangt. Ontdek deze prachtige denim collectie bij Deleye!

Citizens of Humanity, een nieuwe kijk op denim! Combineer je Citizens of Humanity jeans met een paar leuke sneakers!

Deleye, een naam om te dragen 

Citizens of Humanity jeans bij Deleye bestaat uit diverse stijlen in wassingen waarvan je jaren genot van zal hebben. We hebben verschillende tijdloze modellen. Ontdek deze zorgvuldig samengestelde collectie op onze website en in onze fysieke winkels. Bij Deleye vind je mode van topmerken. Niet alleen kleding, maar ook accessoires en schoenen. Een heel ruim aanbod mode voor gans het gezin. Zowel nationale als internationale modemerken hebben we in collectie. Mode met stijl en karakter, kwalitatieve mode. Deleye is gekend als modehuis dat je jouw favoriete outfit kunt shoppen binnen een aangename, familiale sfeer. Reeds generaties lang zorgen we voor een uitstekende selectie van merken. De liefde voor mode die we meekregen, delen we graag met onze klanten. Bij Deleye kan je terecht voor gezellig winkelplezier en persoonlijke service. We bieden een mooi evenwicht tussen trendy, casual en feestelijke kleding. Voor elke leeftijd en budget hebben we iets in huis.

We helpen je graag, heel vrijblijvend met eerlijk advies in je zoektocht naar een mooie outfit voor jouw type. We voeren ook retouches uit, zodat jij kan schitteren in een outfit die jou perfect staat. Onze professionele klantendienst staat steeds klaar om je te helpen. Heb je een vraag of opmerking? Je kunt ons steeds contacteren via mail, telefonisch of via de livechat. Tot binnenkort.