Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Claesen's

21 artikelen

Pagina
per pagina

21 artikelen

Pagina
per pagina

Claesen's kinderondergoed en slaapkleding 

Claesen’s is een Nederlands merk gespecialiseerd in underwear. Deleye volgt de Claesen’s ondergoedlijn voor kinderen. Dit merk werd in 1993 opgericht in Amsterdam toen drie vrienden werden geïnspireerd om een nieuw ondergoedmerk te creëren dat zich duidelijk onderscheidde van de rest. Claesen’s ondergoed is bijzonder kwalitatief en gemaakt van hoogwaardig katoen/ lycra en microfibers in allerlei basic kleuren. Het merk is Europees marktspeler op gebied van ondergoed en wordt zelfs in de betere zaken verkocht in Australië en Dubai. Sinds 2004 heeft Claesen’s een eigen fabriek opgericht in India. Daar wordt gewerkt onder de beste arbeidsomstandigheden en wordt het personeel vooral niet uitgebuit. Voor meisjes hebben we nachtjaponnetjes, pyjama’s, homewear, bh-topjes, hemdjes, shortjes en slipjes. Voor de boys hebben we boxers en hemdjes of t-shirts. Claesen’s ondergoed is zacht om te dragen dat na de was even mooi en zacht blijft. Alles heerlijk om in te spelen, chillen en te slapen. Als je kids eenmaal Claesen’s ondergoed gedragen hebben, dan willen ze echt niks anders meer.

Claesen’s, zacht ondergoed dat heerlijk dragen is! Deleye heeft een heel ruim aanbod kleding voor jongens en meisjes!

Deleye, een naam om te dragen 

Bij Deleye shop je mode voor gans het gezin, ook voor kinderen. Ook ondergoed voor kinderen hebben we in collectie. Wanneer je ondergoed voor kinderen koopt is het heel belangrijk om voor de juiste kwaliteit en pasvorm te kiezen. Op de eerste plaats moet ondergoed voor kinderen gewoon heel erg lekker zitten. Dat betekent dat de hemdjes, broekjes en t-shirts gemaakt moeten zijn van een topkwaliteit lekker zacht katoen. Een flinke dot elastaan is ook aangenaam, zodat het ondergoed niet knelt en goed op hun plaats blijft zitten. Het is niet fijn dat de slipjes elke keer tussen de billetjes uitgeplukt moet worden of hemdjes die na één wasbeurt gewoon een stuk korter geworden zijn. Het is ook belangrijk dat het ondergoed was na was mooi blijft. Zeg nu eerlijk, we willen toch dat ons kind ook tijdens een logeerpartijtje of bij een sportactiviteit leuk en netjes voor de dag komt in zijn of haar kinderondergoed. Kies ondergoed waar je kind eerst en vooral zich goed in voelt. Kijk naar de kwaliteit en pas als laatst naar de look. Het is aan te raden eerst één stuk aan te kopen en als je kind tevreden is dan pas enkele items aan te schaffen. Deleye heeft een divers aanbod kinderondergoed. We hebben gekozen voor merken die kwalitatief zijn en vooral goed en comfortabel zit. Je kunt underwear en nachtkleding voor kinderen bij Deleye zowel in onze fysieke shops aankopen als in onze webshop. Geen verzendkosten vanaf 90 euro online aankopen en gratis retour binnen de 30 dagen na aankoop!