Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Dream Catcher

10 producten

per pagina

10 producten

per pagina
"

Dream Catcher collectie online

Dreamcather betekent letterlijk dromenvanger. Het merk biedt jonge en trendy dameskleding met een urban touch. De ontwerpers, een Brussels duo, deed er 20 jaar over vooraleer ze hun eigen merk lanceerden. Het zijn pittige must-haves in verbluffende combinaties met actuele kleuren en prints. Een “droomcollectie”.

We hebben ook bijpassende schoenen.

Een droomcollectie

Shop Dream Catcher online op Deleye.be! Online betalen bij Deleye kan met de gebruikelijke kredietkaarten, iDEAL Paypal en Bancontact. Wij rekenen geen verzendkosten aan boven een aangekocht bedrag van 90 EUR. Je kan steeds gratis retourneren binnen de 14 dagen, zelfs uit Nederland. Heb je nog vragen? Mail dan snel naar webshop@deleye.be. We helpen je zo snel mogelijk om jouw vragen te beantwoorden. Je kan ook steeds terecht in één van onze filialen waar een ervaren en deskundig team klaarstaat om je van dienst te zijn of heel vrijblijvend stijladvies te geven.

"