Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Filippa K

7 producten

per pagina

7 producten

per pagina

Filippa K damescollectie

Het Zweedse modemerk Filippa K werd opgericht in 1993 door Filippa Knutsson en Patrick Kihlborg. Het is één van de bekendste Zweedse premium merken. Filippa K is één van de meest toonaangevende fashionlabels van het Scandinavisch minimalisme. Het biedt draagbare, doch stijlvolle kleding die eigenlijk nooit uit de mode gaat, tijdloos dus. Met een verfijnd kleurenpalet dat nooit verveelt zet Filippa K een sterk modebeeld neer bedoeld voor de zelfzekere modefanaat die weet wat die wil. Shop bij Deleye Filippa K damesfashion. Het zijn veelzijdige minimalistische designs in luxueuze materialen. Filippa K zorgt op ongedwongen wijze voor stijlvolle basisstukken in je garderobe. De items zijn op een tijdloze manier modieus. Samen met een elegante accessoire en een paar bijpassende schoenen ben je in staat om een frisse en comfortabele outfit samen te stellen. Wist je trouwens dat Filippa K veel stappen zet om duurzame consumptie en design te ondersteunen? Enkele jaren geleden begon het merk zich af te vragen wat ze konden doen om duurzamer te zijn. De conclusie was het concept “longlasting simplicity” of langdurige simpliciteit. Daarom werd er gefocust op kleding die lang meegaat, zowel in termen van kwaliteit als vanuit esthetisch standpunt.

Filippa K, Zweeds premium label! Match jouw outfit met een elegante tas!

Deleye, een naam om te dragen 

Premium kleding koop je bij Deleye. Premium kleding tilt jouw look naar een hoger niveau. Deleye heeft een ruim en gevarieerd aanbod designermerken voor dames. Zowel nationale als internationale topmerken hebben we in collectie. Premium damesmerken richten zich namelijk op kwaliteit en design en dat is precies waar de modieuze dame van vandaag naar op zoek is. Ze heeft een compleet eigen stijl en wil alleen het beste van het beste. Bij Deleye shop je nu eenvoudig luxe en high-end labels. De exclusieve collecties zijn steeds actueel en worden zo snel als mogelijk online geplaatst. Bij Deleye ben je aan het juiste adres voor een outfit voor elke gelegenheid. Je modehart slaat vanzelf op hol bij het zien van al het moois in de premium collecties voor dames. Zowel online op www.deleye.be als in onze fysieke winkels kan je premium damesmerken aankopen. We hebben zowel exclusieve merken van kleding, schoenen als van accessoires. Bij Deleye koop je je volledige outfit zonder verder op zoek te moeten gaan naar schoenen of accessoires die matchen. Online aankopen bij Deleye kan eenvoudig, snel en vooral heel veilig. Je hebt keuze bij het betalen uit de meeste gebruikelijke, veilige betaalmethoden. Je betaalt geen verzendkosten boven een aankoopbedrag vanaf 90 euro.  Als dit geen service is!