Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Humanoid

6 producten

per pagina

6 producten

per pagina

Humanoid dameskledij en accessoires 

Humanoid betekent letterlijk : zoals een mens. Voeten op de grond, blij met jezelf, zelf je keuzes maken en plezier hebben in wat je doet. Humanoid is een Nederlands label meer bepaald uit Arnhem. Het werd aan het begin van de jaren tachtig opgericht door Sandra Harmsen en Hans Boelens. Humanoid is geboren in de punktijd toen ze concertgangers zoals Blondie gingen kleden. Sandra had geen modeopleiding gehad maar vond het leuk kleding te ontwerpen. Humanoid staat voor eenvoud, de ontwerpen zijn eigentijds en gemakkelijk draagbaar. De ontwerpers gebruiken vaak zachte kleuren, soepele stoffen en de bijzondere details maken van het label iets speciaals. Een knoop of een rits op een onverwachte plek, that’s a Humanoid. Elke creatie is uniek. Het doel is dat de draagster elk stuk eigen kan maken door het te combineren, style, wikkelen of draaien. Na zoveel jaren is Humanoid nog steeds een begrip in modeland. De boodschap, de liefde en passie zijn gebleven. Elk item wordt nog steeds met dezelfde gedrevenheid en passie vervaardigd. Bij Humanoid weten ze perfect wat mode is.

Humanoid, uniek en tijdloos! Combineer jouw Humanoid outfit met een leuk accessoire!

Deleye, een naam om te dragen 

Shop het Nederlandse Humanoid bij Deleye en op onze webshop. We hebben een heel ruim aanbod damesmode. Zowel designermerken, populaire, klassieke merken, opkomende merken…  en dat in verschillende prijsklassen. Bij ons is het door ons ruim aanbod damesfashion in allerlei stijlen praktisch onmogelijk dat je niets vindt dat je graag ziet.

Bij Deleye vind je een totaalcollectie. Van kop tot teen kleden we je. Dit betekent dus niet alleen kleding maar ook schoenen en accessoires. We hebben trouwens ook een heel ruim aanbod Belgische modemerken en daar zijn we trots op. Deleye is een familiebedrijf. We geven je dan ook heel vrijblijvend en vooral heel professioneel graag advies bij je keuze.

Deleye heeft drie fysieke winkels en een bloeiende webshop. 24h op 24, 7 dagen op 7 kan je dus bij ons aankopen. Onze fysieke winkels zijn elke dag geopend. Op zondagnamiddag en maandagvoormiddag nemen we even rust. Maar dan kan je online jouw favoriete outfit kiezen en bestellen. Online aankopen bij Deleye staat voor eenvoudig, snel en heel veilig. Je betaalt geen verzendkosten vanaf 90 euro online aankopen. Is het toch niet wat je wilde? Een maatje te groot of te klein? Niet het juiste kleur? Dan kan je het steeds gratis binnen de 30 dagen na aankoop retourneren. Wil je op de hoogte gehouden worden van de allernieuwste artikelen en trends? Schrijf je in op onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook en Instagram.