Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Joop

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Joop fashionlabel

Joop fashion werd opgericht door Wolfgang Joop. De korenbloem, de favoriete bloem van Joop, is het handelsmerk van het bedrijf. Met bijzonder grote creativiteit en veel passie ontwierp Joop zijn dames- en herenmode en combineerde hij traditie, extravagantie en moderniteit. Wolfgang Joop trok zich in 2001 terug en verliet hij volledig het bedrijf maar het merk Joop is gewoon blijven bestaan. Het is een van de meest populaire en bekende merken. Hedendaags is Joop uitgegroeid tot een beroemd cosmetica-, parfum- en modemerk. Met daarnaast homewear en woninginrichting. Deleye volgt de dames kledinglijn. Joop heeft als doel dameskleding te ontwerpen voor de moderne, zelfbewuste vrouw die volop van het leven geniet en dat ook wil laten zien ongeacht de leeftijd. Met Joop women wil het label dames kleding aanbieden die ze op elk moment van de dag kunnen gebruiken, zonder zich te hoeven omkleden. Je hebt zowel de Joop jeans lijn met casual denim en logoshirts maar ook de Joop lijn met vrouwelijke, modieuze collecties en de businesswear. Joop womenswear is eigentijds, verfijnd maar niet afstandelijk. Vrouwen inspireren met veelzijdigheid, strakke lijnen en vrouwelijke details, daar staat Joop voor!

Joop damesmode… steeds verrassend! Match jouw Joop outfit met een prachtig juweel!

Deleye, een naam om te dragen 

Nemen we een kijkje naar de hedendaagse fashion dan zien we invloeden uit allerlei landen en culturen. Ook van Duitse merken. In Duitsland vind je allerlei toffe grote en kleine labels met unieke collecties. Over het algemeen is de Duitse fashionindustrie in eerste instantie niet heel opvallend. Nemen we een kijkje over de grens dan zien we een hele basic en casual kledingstijl zowel bij Duitse mannen en vrouwen. Denk aan jeans met sweaters of shirts met bodywarmers. Dat is iets wat Duitsland al jaren kenmerkt. Hun voorliefde voor gemak en comfort met een vleugje fashion hier en daar. Wat bijzonder is, is dat Duitsland door de jaren heen wel een hele belangrijke schakel is geweest binnen de mode-industrie van Europa. Het land mag zich absoluut rekenen als kleine broer van de grote fashionlanden zoals Italië en Frankrijk. Duitse mode is vooral gekend door kwaliteit en comfort. Maar comfortkleding kan ook elegant en verfijnd zijn. Bepaalde Duitse merken zoals Hugo Boss en Joop zijn daar voorbeelden van. Deleye is bijzonder trots deze twee Duitse merken aan jullie te mogen aanbieden. Zowel online als in onze fysieke winkels kan je Joop damesmode aankopen. Het aanbod is ruim en gevarieerd. Wil je op de hoogte gehouden worden van de laatste trends en artikelen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook en Instagram!