Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

K&J

59 artikelen

per pagina

59 artikelen

per pagina

K&J dameskledij en -accessoires

K&J of Kate en Jules is een Belgisch merk opgericht in 2007. Dit mooie verhaal waar er nog bijlange geen eind aan het komen is begon met een paar sjaals en twee riemen. Gewapend met die enkele items ging Catherine Standaert van winkel tot winkel op zoek naar verkoop en de creaties sloegen onmiddellijk aan. Modebewuste dames hielden ervan. Geleidelijk begon ze de collectie uit te breiden met oog voor trends en materialen. K&J ontwerpt knitwear, silkwear, riemen, tassen en juwelen. Alles wordt vervaardigd in België en Italië. Duurzaamheid maakt een deel uit van hun identiteit. K&J produceert kwalitatieve artikelen die gemaakt zijn om lang mee te gaan. Deleye volgt de K&J riemenlijn. We hebben een ruim en gevarieerd aanbod damesceinturen van K&J. Diverse kleuren, materialen en met prachtige gespen. Ontdek de K&J riemen bij Deleye!

K&J : Belgische accessoires. Match je riem van K&J een paar bijpassende schoenen. Steeds leuk!

Deleye, een naam om te dragen

Bij een riem of ceintuur denk je steeds in eerste instantie aan functionaliteit. Een riem zorgt ervoor dat het je kleding op z’n plek houdt maar een ceintuur heeft zich in de loop van de jaren wel bewezen als zoveel meer dan enkel de functionaliteit. Een riem kan jouw outfit helemaal afmaken door meer details toe te voegen die voor een doordachte look zorgen. Een ceintuur kan voor net een pittig detail zorgen in een anders saaie outfit, het kan je taille extra accentueren of je kan een eyecatcher toevoegen aan je outfit. De riem is daarnaast niet meer enkel voor de broek, maar ook voor een jurk, rok, blazer, jas en jumpsuit. Een riem moet de juiste lengte hebben. Ze zijn meestal verkrijgbaar vanaf 70 cm tot en met 115 cm. De maten lopen steeds met 5 cm op. Meet om de goede maat te bepalen de omtrek van je taille of heupen. Een riem van echt, kwalitatief leder is duurzaam en wordt steeds mooier als je het leder goed onderhoudt. Er zijn ook riemen en ceinturen van kunststof, metaal of stof. Door een simpel, goedkoop riempje te vervangen voor een chic leder exemplaar kun je je kleding er een heel gemakkelijk stuk mooier en duurder uit laten zien.

Deleye heeft een heel ruim aanbod riemen en ceinturen voor dames. Vele merken, materialen en diverse prijsklassen. Je kunt onze collectie bewonderen in onze fysieke winkels of online in onze webshop waar je steeds wanneer het je uitkomt kunt shoppen. Shop nu snel een riem van K&J bij Deleye. Jouw outfit zal er zoveel mooier uitzien!