Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Laurence Bras

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Laurence Bras dameslabel

Laurence Bras is een Frans label met kleding en accessoires voor dames. Het werd opgericht in 2015 door de samenwerking tussen twee zussen Laurence en Anne Bras. De creaties zijn tijdloos en toch zo actueel. Elk seizoen weten de twee zussen de fashionista’s te verbazen met hun prachtige collectie. Laurence Bras kleding is een fusie, een vloeiende lijn tussen magnifieke materialen, stoffen, prints en kleuren. Laurence Bras probeert steeds emoties en waarden door te geven in haar ontwerpen. Zoals een bepaald gevoel voor stijl dat is gebouwd op jeugdherinneringen, een verlangen om zowel in de stad als op het strand te dragen. Het doel van het merk is de actieve, ontspannen maar veeleisende vrouw te bekoren. De kleuren zijn prachtig, de stoffen zijn aangenaam voor de huid en de look is uniek. Magnifiek borduurwerk en goddelijke intentie maken elk Laurence Brass item smaakvol en tijdloos. We zijn dan ook bijzonder trots Laurence Bras in onze winkels aan jou te mogen voorstellen. Deleye is er alvast fan van!

Laurence Bras : smaakvolle en tijdloze collectie. Match jouw Laurence Bras outfit met een leuk juweel!

Deleye, een naam om te dragen 

Van uniek tot verrassend. Van basic tot bijzonder. Dat is hoe shoppen bij Deleye eruitziet. Deleye heeft drie fysieke winkels. Te Roeselare, Brugge en Kuurne verwelkomen wij en ons team jou in onze shops die gemakkelijk bereikbaar zijn. Ze zijn gelegen net buiten de stadskernen en hebben elk een ruime en gratis parking. Daarnaast hebben we ook een ruime en bloeiende webshop. Op elk moment van de dag en waar je ook bent kan je online bij ons shoppen. Weet je precies wat je wilt of ben je nog een beetje zoekende? Een professioneel team staat steeds klaar om je heel vrijblijvend te helpen. Samen met jou zoekt ons team naar een stijl die perfect bij je past. Met fashionshows en themapresentaties laten we je graag onze visie op mode zien. En ook als er geen speciaal evenement is, is het steeds feest bij ons. Bij Deleye kan elk gezinslid terecht voor een prachtige outfit. We hebben fashion, schoenen en bijpassende accessoires in elke stijl en naar ieders budget. Deleye heeft ook een eigen retouchedienst. Zo wordt elk kledingstuk perfect naar jouw lichaam aangepast zodat je je heel comfortabel voelt. Deleye is ook gespecialiseerd in gelegenheidskleding. Voor feesten zoals huwelijken, recepties, communies… hebben de perfecte outfit. Deleye heeft meer dan 300 gekende merken. Zowel internationale merken als nationale merken waar we bijzonder fier op zijn. Shop nu snel de nieuwste collectie van Laurence Bras bij Deleye.