Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Le Bonnet

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Le Bonnet winteraccessoires

Le Bonnet is een Nederlands label met haar roots in Parijs. Le Bonnet mutsen en sjaals zijn vervaardigd uit de beste lamswol en fijnste caregora. Die combinatie van stoffen zorgt dat deze accessoires zachter, warmer en duurzamer zijn dan hun wollen tegenhangers. Caregora is de diervriendelijke versie van angora. Voor de perfecte muts en sjaal, zonder schuldgevoel. De subtiele rib-afwerking en het zachte kleurpallet bij de beanies en sjaals van Bonnet onthullen een rijke en elegante look, het ganse jaar door. Le Bonnet accessoires zijn niet alleen heel mooi, maar ook nog eens fairtrade en duurzaam. Le Bonnet staat voor vakmanschap en kwaliteit. De fabriek werd meer dan 170 jaar geleden opgericht. De toegepaste technieken worden van generatie op generatie doorgegeven. Alle vezels zijn afkomstig uit Schotland of Italië. Deleye heeft Le Bonnet mutsen en sjaals voor dames en heren en deze in prachtige kleuren.

Le Bonnet, duurzame mutsen en sjaals in prachtige kleuren! Deleye heeft een ruim aanbod accessoires voor dames en heren.

Deleye, een naam om te dragen 

Met veel aandacht voor klantvriendelijkheid, een persoonlijke aanpak en een goede service is het steeds aangenaam shoppen bij Deleye. Niet alleen in onze fysieke winkels te Roeselare, Brugge en Kuurne, maar ook op onze uitgebreide webshop. Nieuwe artikelen worden heel snel online geplaatst. Deleye heeft kleding, schoenen en accessoires voor gans het gezin. De accessoires bestaan onder meer uit mutsen en sjaals. Bij de dames is het aanbod heel ruim wat betreft sjaals. We hebben sjaals in verschillende modellen, kleuren, materialen en op diverse gelegenheden te dragen. Bij heren hebben we ook sjaals in elk seizoen en voor mutsen is het ook meestal in de winter alleen. Online shoppen bij Deleye kan snel, gemakkelijk en vooral heel veilig. Je hebt keuze uit diverse betaalmogelijkheden. Je betaalt geen verzendkosten vanaf 90 euro online aankopen. Na afhandeling sturen we jouw aankoop zo snel als mogelijk op naar jou thuis, bij de buren, op het werk, naar een postkantoor, een postbus of je kunt het afhalen in één van onze shops. Ben je niet tevreden over jouw aankoop? Dan kun je het steeds retourneren, gratis, binnen de 30 dagen na aankoop. Deleye organiseert regelmatig evenementen en tweemaal per jaar houden we een outlet verkoop. Laat je informeren via onze nieuwsbrief of via Facebook of Instagram.