Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

MMX by Meyer

2 producten

per pagina

2 producten

per pagina
"

MMX By Meyer collectie online

Meyer, de Duitse broekenfabrikant heeft ook een exclusievere lijn namelijk de MMX by Meyer-lijn. Het zijn elegante, modieuze broeken met een prima pasvorm. De naam MMX komt van de Romeinse cijfers voor het getal 2010, het jaar waarin het submerk is ontstaan. De broeken hebben dezelfde eigenschappen als de Meyer broeken, alleen zijn er exclusieve details aan toegevoegd. 

We hebben ook een heel ruim aanbod bijpassende herenhemden van gekende merken!

Fantastische broeken!

Welkom op de herenafdeling van de online shop van Deleye en BeKult. Als man kan je hier gemakkelijk en eenvoudig jouw compleet nieuwe outfit samenstellen en direct bestellen zoals de broeken van MMX by Meyer. Deleye biedt een ruim aanbod herenkleding met bijhorende accessoires en schoenen van de grootste modemerken aan. Je kan naar hartenlust combineren, mixen en matchen zodat je tot een persoonlijke combinatie komt. Zoals eerder aangegeven is online shoppen op Deleye.be helemaal niet moeilijk. Is het de eerste keer? Neem dan vooraf even het onderdeel “eenvoudig bestellen” door op onze site. Het neemt echt niet veel tijd in beslag en het wordt allemaal heel gemakkelijk uitgelegd. Veel shop plezier toegewenst in de online fashion store van Deleye en Bekult voor mannen. 

"