Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Peppercorn

33 artikelen

Pagina
per pagina

33 artikelen

Pagina
per pagina

Peppercorn dameskleding

Een opkomend label is Peppercorn. De modescene in Denemarken is booming business. Deense merken nemen het stilaan over van de Franse en de Italiaanse. Peppercorn ontwerpt kleding die ervoor zorgt dat een vrouw zich prettig in haar vel voelt, ongeacht haar leeftijd, type of levensstijl. De dames die ze willen bereiken zijn dames die weten wie ze zijn en weten wat ze willen in het leven. Het merk werd in 1995 opgericht. Het merk straalt vrouwelijke kracht uit. De collecties geven een evenwicht tussen de laatste modetrends en klassieke basistukken die bovendien heel erg betaalbaar zijn. De kleding is van prima kwaliteit en zijn een genot om te dragen. Deleye heeft een uitgebreid gamma Peppercorn damesmode zoals truien, cardigans, comfortabele broeken, jurken, blouses… De artikelen van Peppercorn kunnen onderling perfect gecombineerd worden maar ook met een ander merk. Ga voor een nieuwe look met de fantastische collectie van Peppercorn. 
Ontdek ook ons ruim aanbod juwelen! Fashion meets style!

Deleye, een naam om te dragen 

Deleye biedt je de mogelijkheid om iets aan te kopen van Peppercorn zonder uit je huis te moeten. Online winkelen op Deleye.be kan elk moment van de dag, 7 dagen op 7. Online bestellen kan gemakkelijk, snel en heel veilig. Bij de afhandeling kan je zelf kiezen op welke manier je wilt betalen : Bancontact/Mister Cash of Maestro, de Bancontact app, met creditcards, Ideal of Paypal. Op elke aankoop van niet afgeprijsde artikelen spaar je automatisch 5% van het aankoopbedrag. Dit wordt toegevoegd aan je spaarsaldo, deze kan je altijd raadplegen door in te loggen op jouw online account op onze website of op je laatste kasticket bij aankoop in onze winkels. Je spaart niet bij aankopen van afgeprijsde artikelen en bij producten van het merk Désirée. Van zodra dit gespaarde bedrag hoger is dan 50 EUR, kan je bij een volgende aankoop dit gespaarde bedrag verzilveren in een mooie korting. Hiervoor log je in met jouw account en kan je tijdens het bestelproces kiezen om de korting te verzilveren in de winkeltas. Geef steeds je correcte e-mailadres door in onze winkels zodat je online account kan gelinkt worden aan je winkelaankopen. Zo kan je zowel in de winkels als op onze webshop genieten van de spaarkorting. Voor de exacte voorwaarden, surf naar www.Deleye.be. Voor meer informatie omtrent bestellen, betalen en retourneren verwijzen we naar onze site.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Je kunt ons steeds contacteren via verschillende kanalen.