Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Piola Paris

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Piola Paris sneakers

Piola Paris by Deleye. Piola Paris is een exclusief schoenmerk gespecialiseerd in magnifieke, kleurrijke sneakers. De sneakers zijn voldoende gekleed voor op kantoor en er schuilt een eco-verantwoorde aanpak die als bonus een langdurig comfort garandeert. Antoine Burnier lanceerde samen met twee vrienden in 2011 het high-end sneakermerk Piola Paris op. “Piola” betekent elegant in het Peruaans Spaans, een bijvoegelijk naamwoord dat zowel de stijl als de waarden van het label kwalificeert. Piola Paris onderscheidt zich door zijn betaalbare en vooral ethische luxeproject waarvan het economische systeem de sociale en economische ontwikkeing van Peru ondersteunt. Piola Paris gebruikt Europees hoogstaande leersoorten gecombineerd met rubber die ze rechtstreeks inkopen uit Peru. Het merk werkt samen met 33 families die latex exploiteren in het Amazonegebied. Piola Paris koopt deze rubber in tegen prijzen die veel hoger zijn dan de marktprijs en dit om zo de productie en levensomstandigheden van die boeren duurzaam te verbeteren. Piola Paris richt zich tot zowel mannen als vrouwen die zich misschien sober kleden maar juist meer fantasie in hun schoenen laten uitstralen. Vandaar hun keuze van mixen van kleuren en materialen, in zeer formele vormen. Deleye is fan van Piola Paris. Voornamelijk door hun minimalistische en supertrendy kanten, met een stijl die elegant schommelt tussen een model sneakers en een paar schoenen met een meer formeler look. Zorgvuldige afwerkingen, een zekere creatieve geest in combinatie met het gebruik van edele, duurzame materialen bepalen het DNA van het merk Piola Paris. Voor elk gekocht paar sneakers wordt een coupon van 4 euro toegekend aan een ontwikkelingsproject in de Amazone zoals toegang voor drinkwater en elektriciteit. Deleye volgt de Piola Paris dameslijn.

Piola Paris, exclusieve duurzame sneakers! Combineer met een leuke handtas!

Deleye, een naam om te dragen

Welkom bij Deleye en op Deleye.be. Deleye is een modezaak met een verrassende collectie voor jong en oud. Bij ons vind je een totaaloplossing voor jouw favoriete look. Zowel kleding, schoenen en accessoires voor gans het gezin vind je bij ons terug. Casual of formeel, de keuze is aan jou. Kwaliteit, stijl en service staan bij Deleye centraal. Wij halen enkel topmerken in huis om de hoogstaande duurzaamheid en kwaliteit te garanderen. Zowel nationale merken als internationale merken hebben we in voorraad. Klantenservice is bij Deleye een erezaak. Onze medewerkers staan steeds voor je klaar om te helpen bij je keuze. Ook voor tips en advies kan je bij hen terecht. En om zeker te zijn van een aangename pasvorm, zorgen wij voor retouches.