Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Raff Collective

5 producten

per pagina

5 producten

per pagina

Raff Collective dameskleding

Raff Collective is een nieuw Belgisch merk gecreëerd door twee vriendinnen Nathalie van Doormaal en Valérie Van Dyck. Nathalie werkte eerst 15 jaar als syliste en later als fashion inkoper alvorens ze samen met Valérie haar eigen collectie ontwerpte. Raff Collective biedt een collectie aan die op veel gelegenheden gedragen kan worden. Het is een mix van stijlvolle, moeiteloze vormen voor elke gelegenheid. Het zijn stuk voor stuk tijdloze klassiekers in een breed scala aan kleuren. De kwaliteit is top en de stoffen zijn aangenaam op de huid. Raff collective is een uniek merk en onderscheidt zich door de look en de stijl. Ontdek Raff Collective bij Deleye en laat je verleiden. Raff Collective, tijdloze klassiekers! Combineer met een leuke sneaker!

 

Deleye, een naam om te dragen

Deleye biedt je de mogelijkheid om iets aan te kopen van Raff Collective zonder uit je huis te moeten. Online winkelen op Deleye.be kan elk moment van de dag, 7 dagen op 7. Online bestellen kan gemakkelijk, snel en heel veilig. Je betaalt geen verzendkosten vanaf een online aankoop van 90 euro en je kunt steeds gratis retouren binnen de 30 dagen na aankoop. Bij de afhandeling kan je zelf kiezen op welke manier je wilt betalen : Bancontact/Mister Cash of Maestro, de Bancontact app, met creditcards, Ideal of Paypal. Op elke aankoop van niet afgeprijsde artikelen spaar je automatisch 5% van het aankoopbedrag. Dit wordt toegevoegd aan je spaarsaldo, deze kan je altijd raadplegen door in te loggen op jouw online account op onze website of op je laatste kasticket bij aankoop in onze winkels. Van zodra dit gespaarde bedrag hoger is dan 50 EUR, kan je bij een volgende aankoop dit gespaarde bedrag verzilveren in een mooie korting. Hiervoor log je in met jouw account en kan je tijdens het bestelproces kiezen om de korting te verzilveren in de winkeltas. Geef steeds je correcte e-mailadres door in onze winkels zodat je online account kan gelinkt worden aan je winkelaankopen. Zo kan je zowel in de winkels als op onze webshop genieten van de spaarkorting.Voor de exacte voorwaarden, surf naar www.Deleye.be. Voor meer informatie omtrent bestellen, betalen en retourneren verwijzen we naar onze site. Heb je nog vragen of opmerkingen? Je kunt onze klantendienst steeds contacteren via verschillende kanalen. Onze ervaren en professionele medewerkers zoeken zo snel als mogelijk naar een antwoord. Wil je op de hoogte gehouden worden van events, de allerlaatste trends of van onze nieuwe artikelen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief of volg ons op sociale media.