Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Roberto Collina

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Roberto Colllina dameskleding

Roberto Collina is een Italiaans fashionlabel voor dames. Roberto Collina werd in de jaren ’50 opgericht. Het merk is gevestigd in de buurt van Bologna. Roberto Collina heeft een lange traditie met het produceren van luxe knitwear. Hedendaags is het aanbod uitgebreider met onder meer rokken en broeken om jouw look compleet te maken. De ontwerpen van Roberto Collina zijn supervrouwelijk. Roberto Collina staat voor tijdloze mode, anderzijds voor hedendaagse, trendy moderne fashion. Momenteel is Roberto Collina over de hele wereld bekend, van Europa tot aan Japan. De missie van het bedrijf gaat zeker niet verloren, er wordt nog steeds gewerkt met Italiaanse, kwalitatieve materialen die door de werknemers zelf worden gescout in Italië. Roberto Collina is ook een heel duurzaam label. Ze vinden het heel belangrijk om de uitstoot van de fabrieken zo laag mogelijk te houden. Zo wordt er dus zoveel mogelijk gerecycled en gewerkt met een groen beleid. Ontdek de prachtige collectie van Roberto Collina bij Deleye en op Deleye.be. Roberto Collina, luxe Italian fashion. Combineer jouw Roberto Collina outfit met een paar bijpassende schoenen!

Deleye, een naam om te dragen

Deleye heeft een groot aantal Italiaanse modemerken in collectie. Italiaanse mode blijft populair en klassieke designhuizen blijven innovatieve en prachtige couture kleding produceren. Veel Italiaanse ontwerpers bieden ook sublijnen aan om de aantrekkelijkheid van hun stijl te verhogen. Je geraakt gewoon nooit uitgekeken als je je richt op de Italiaanse fashion. Zelfs een doodgewone jas is zo ontworpen dat je het met alle plezier en liefde zult dragen zonder ook maar even na te denken.

Je kunt bij Deleye zowel in onze fysieke winkels als online Roberto Collina aankopen. De online shop  en de winkels van Deleye bieden zowel casual tot stijlvolle kleding aan voor dames. Naast de dameslijn heeft Deleye ook een heel uitgebreide kinder- en herenlijn, een groot assortiment schoenen en vele bijhorende accessoires. Onze winkels zijn gelegen in Roeselare, Brugge en Kuurne. Ze zijn vlot bereikbaar daar ze gelegen zijn net buiten de stadskernen. We hebben bij elke winkel een gratis, ruime parking voorzien. 24/24 kan je in onze webshop shoppen. Dus waar je ook bent en wanneer je maar wilt.

Online shoppen bij Deleye staat voor gemakkeijk, snel en heel veilig. Je betaalt geen verzendkosten vanaf 90 euro online aankopen en je kan steeds gratis retourneren binnen de 14 dagen na aankoop. Na afhandeling versturen we jouw aankoop zo snel als mogelijk op of je kunt het ophalen in één van onze shops. Veel shopplezier!