Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Rondinella

10 producten

per pagina

10 producten

per pagina

Rondinella kinderschoenen

Rondinella, een Italiaans schoenmerk voor jongens en meisjes werd in 1936 opgericht in Monte San Giusto. Door hun prachtige stijl en de prima kwaliteit werden de schoenen meteen opgemerkt in de omliggende dorpen. Hedendaags is Rondinella een wereldwijd bekend kinderschoenmerk. De ontwerpers houden van creativiteit en willen dat elke schoen buitengewoon is, speciaal, niet alledaags, buiten het gewone. Rondinella schoenen zijn vervaardigd in vrolijke kleuren, uit stevige maar zachte materialen en zo geven ze de schoen een perfecte pasvorm. Rondinella staat garant voor topmaterialen, topdesign en comfort. Dit gaat steeds gepaard met een groot oog voor detail. Kindervoetjes verdienen dit. Zowel de sportieve jongens als de coole girls vinden bij Rondinella hun gading. Deleye heeft een divers aanbod Rondinella kinderschoenen voor zowel jongens als meisjes.

Rondinella kinderschoenen, een stoere en sportieve look. Shop leuke kindersokken op Deleye.be!

Deleye, een naam om te dragen 

Voor je kind is natuurlijk alleen het allerbeste goed genoeg. Dit telt vooral voor kinderschoenen. Kinderschoenen aankopen is geen kinderspel en lastig. Kids hebben een bijzonder uitgesproken mening als het aankomt op wat ze mooi vinden en kijken niet steeds wat het meest gunstig is voor hun ontwikkeling. Een belangrijk punt waar je het best op let is de materiaalkeuze. Koop absoluut steeds kinderschoenen in leder, een waterdicht materiaal. In plassen springen tijdens de speeltijd of een boswandeling terwijl alles er nog nat bij ligt mag geen probleem vormen met lederen schoenen. Lederen schoenen ademen ook. Hierdoor blijven de voeten van je kind fris en droogt eventueel transpiratievocht snel op. Kindervoeten groeien bijzonder snel. Bij een gemiddeld groeiproces groeien kindervoeten ongeveer één maat per seizoen. Dit komt dus neer op twee maten per jaar. Hou er dus rekening mee dat je meerdere keren per jaar op pad moet om kinderschoenen te shoppen. Koop je in het begin van het seizoen kinderschoenen dan is de kans bijzonder groot dat deze aan het eind van het seizoen alweer te klein zijn. Koop ze nooit te klein of te groot. De voetjes moeten nog verder gevormd worden. Kies ook voor een handige sluiting. Je hebt de keuze uit veters, een rits of klittenband. Al deze sluitingen zorgen voor voldoende stevigheid, mits ze op de juiste manier worden vastgemaakt. Zo kunnen veters, mits goed gestrikt, niet snel losgaan en is een schoen met rits lekker gemakkelijk in gebruik. Een kinderschoen met klittenbandsluiting heeft het beste van twee werelden : stevig en gemakkelijk in gebruik. Shop bij Deleye kwalitatieve en toffe kinderschoenen voor jongens en meisjes.