Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Soft Rebels

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Soft Rebels damesfashion

Soft Rebels is een Scandinavisch, meer bepaald Deens label. Soft Rebels ontwerpt gemakkelijk te dragen alledaagse essentials met een grafische en minimalistische touch. Elke collectie bestaat uit eigentijdse items geïnspireerd op seizoentrends en kleurenpaletten, geïnterpreteerd om te passen in het geheel van Soft Rebels. Kenmerkend zijn hun breed scala aan tops en jurken evenals hun zachte en klassieke basics en breisels. Soft Rebels houdt ervan om te experimenteren en voortdurend nieuwe materialen te verkennen om ervoor te zorgen dat elk ontwerp de juiste textuur, het juiste gevoel en comfort heeft. Het DNA van Soft Rebels kunnen we samenvatten als eenvoud, veelzijdigheid, houding en integriteit. Deze vier punten komen dan ook tot leven in elk ontwerpt dat ze maken. De eenvoud verwijst naar het Scandinavische erfgoed en de veelzijdigheid is de manier om de aandacht te vestigen op de vrouwelijke zachtheid versus de rebelse kant. Soft Rebels heeft ook aandacht voor het milieu. Een groot deel van de collectie is vervaardigd van viscose met een Ecovero & Lenzing label. Dat zijn natuurlijke duurzame materialen die ook tijdens het productieproces tot wel 50% minder water verbruiken en uitstoot genereren. Kom nu snel de prachtige, nieuwe collectie van Soft Rebels ontdekken bij Deleye en op Deleye.be.

Soft Rebels, voor een casual look die eigenheid uitstraalt. Combineer jouw Soft Rebels outfit met een leuk accessoire.

Deleye, een naam om te dragen 

Bij Deleye kan je reeds decennialang terecht voor de mooiste Belgische en internationale modemerken, een uitstekende service en topkwaliteit. Een ervaren en professioneel team staat steeds voor je klaar met hulp en advies, heel vrijblijvend uiteraard, alsook onze eigen retouchedienst. Zo vertrek je niet alleen met een mooie outfit, maar ook met eentje die jou perfect past volgens jouw lichaamsvormen. We kleden elke dames, elke heer maar ook kinderen met eender welke stijl. Naast een heel ruim aanbod kleding, meer dan 300 merken, hebben we ook accessoires en schoenen. Deleye is ook specialist in feestkledij voor gans het gezin. Een speciaal feestje, een huwelijk of een communie? Wij hebben de ideale outfit waarin je ongetwijfeld zult schitteren. Deleye heeft drie shops waar je heel comfortabel en rustig kunt shoppen. Daarnaast hebben we ook een bloeiende en heel uitgebreide webshop. Wanneer het je uitkomt en waar je ook bent, op www.deleye.be kan je steeds jouw favoriete outfit shoppen. Je betaalt geen verzendkosten vanaf 90 euro online aankopen en retouren kan gratis binnen de 30 dagen na aankoop. Ontdek nu snel Soft Rebels bij Deleye!