Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Stones and Bones

12 producten

per pagina

12 producten

per pagina

Stones and Bones

Stones and Bones is een Belgisch schoenmerk voor jongens en meisjes. Het zijn originele en kleurrijke schoenen die ongetwijfeld een feest zijn aan de voeten van de kids. Stones and Bones werd in 1994 opgericht met als doel ook kinderen een ruime keuze aan modieuze schoenen aan te bieden van topkwaliteit. Stones and Bones schoenen worden zo vervaardigd dat de inlegzool voldoende steun geeft aan de voet zodat het ook de verdere groei van de kindervoet ten goede komt. De schoenen zijn cool van uitzicht, de afwerking is prachtig en ze zitten als gegoten. Het zijn pareltjes aan de voeten van je kids. Typisch is ook het iets stoerder uitzicht en afwerking met eigentijdse details zoals riempjes, sierstiksels en brogues. Elk paar schoenen moet voldoen aan de strenge kwaliteitsvereisten, zowel naar pasvorm als naar draagcomfort. Stones and Bones werkt uitsluitend met de allerbeste ledersoorten en een lederen afwerking aan de binnenkant. Stones and Bones heeft een heel ruim en divers aanbod aan kinderschoenen. Zowel jongens als meisjes kunnen hun zin vinden in de toffe Stones and Bones collectie. Stones and Bones : design, functionaliteit en vooral veel fun! Deleye heeft ook een toffe meisjes en jongens kledinglijn!

 

Deleye, een naam om te dragen

Voor groeiende kindervoeten is een kwaliteitsvolle kinderschoen enorm belangrijk. Een goede kinderschoen geeft steun en lederen voering. Deleye zoekt elk seizoen naar de mooiste modellen en kleuren en die bovendien comfortabel zitten. Onze collectie kinderschoenen sluit dan ook perfect aan bij de modetrends. We hebben een kwaliteitsvolle collectie. Communie, lentefeest, vakantie of het nieuwe schooljaar : voor elke gelegenheid kan je bij ons terecht. Deleye heeft drie fysieke winkels. Te Roeselare, Brugge en Kuurne hebben we shops met een ruime, gratis parking. De winkels zijn vlot bereikbaar daar ze net buiten de stadskernen zijn gelegen. We zijn elke dag geopend met uitzondering van zondagnamiddag en maandagvoormiddag. Dan nemen we even rust. Voor de exacte openingsuren kan je terecht op onze website. Shop je liever van thuis uit? Sedert enkele jaren hebben we nu ook een bloeiende en uitgebreide webshop. Op elk uur van de dag en waar je ook bent kan je online shoppen bij ons. Je betaalt geen verzendkosten vanaf 90€ online aankopen en je kan gratis retourneren tot 30 dagen na aankoop. Je hebt bij betaling keuze uit de meest gekende betaalmogelijkheden en alles gebeurt heel veilig. Heb je een vraag of opmerking? Contacteer dan onze klantendienst. Shop nu snel Stones and Bones bij Deleye.