Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Timberland

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Timberland kleding en schoenen

Timberland is een Amerikaans immens populair merk dat opgericht werd in 1952 door Nathan Swartz. Timberland werd vooral bekend door de iconische Yellow Boot. Hedendaags ontwerpt en produceert Timberland ook andere schoenen, kleding en accessoires. De kleding van Timberland staat voor hoogwaardige outdoorkleding die ook casual in het dagelijks leven gedragen kan worden. Het is het ideale merk voor mensen die de wereld willen ontdekken zonder in te boeten aan stijl en comfort. Timberland mode is kwalitatief en biedt een aangenaam comfort. Timberland hecht ook bijzonder veel aandacht aan duurzaamheid. De ontwerpers zijn vastbesloten om onze blauwe planeet een betere plek te maken door hun inzet voor de productie van duurzame en innovatieve producten en door bij te dragen aan groene initatieven en het verbeteren van de gemeenschappen. Deleye heeft onder meer Timberland jongensmode. Een ruim en divers aanbod kleding voor coole jongens. Jongens die houden van ravotten, waar kwaliteit en comfort van kleding heel belangrijk is. Timberland, Amerikaans casual label. Match met een paar leuke jongensschoenen.

 

Deleye, een naam om te dragen

Welkom bij Deleye. Deleye fashion heeft een rijke geschiedenis. In 1936 opgericht en steeds heel actueel. Bij Deleye vind je de nieuwste ontwikkelingen in de mode, maar ook oude waarden zoals service en persoonlijke bediening. Passie voor mode en mensen is waar het bij Deleye om draait. We zijn een grootspeler in West-Vlaanderen maar hebben klanten ver buiten de provincie en zelfs buiten de landgrenzen. Deleye heeft drie fysieke winkels. Te Roeselare, Brugge en Kuurne verwelkomen we je graag. Onze winkels zijn prima gelegen. Net buiten de stadskernen zodat ze gemakkelijk te bereiken zijn. Bij de winkels is er een gratis, ruime parking. Deleye is mee met de tijd. We hebben sedert enkele jaren ook een bloeiende webshop. Onze enthousiaste, ervaren en professionele medewerkers staan steeds voor je klaar om je te informeren over de nieuwste trends op modegebied.

Ons aanbod mode is enorm. We hebben kleding, schoenen en accessoires voor dames, heren en kinderen. Fashion voor dagelijks gebruik, voor formele en informele gelegenheden. Deleye heeft meer dan 300 modemerken onder één dak. Belgische merken waar we bijzonder fier op zijn en internationale merken. Ons aanbod kinderkleding is ook heel ruim en gevarieerd. Een groot aanbod casual mode maar ook mode voor bijzondere gelegenheden zoals voor communie. We kleden jouw kind van kop tot teen. Dus ook met schoenen en bijpassende accessoires. Heb je een vraag of een opmerking? Aarzel dan niet om de klantendienst te contacteren. Dat kan via het contactformulier, via mail, telefonisch of via livechat. We zoeken zo snel als mogelijk naar een antwoord op je vraag of naar een oplossing van een probleem. Shop nu snel Timberland mode bij Deleye.