Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Valentine Witmeur

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Valentine Witmeur dameskleding

Valentine Witmeur studeerde Fashion & Luxury Brand Management aan het Instituo Marangoni in Milaan. Na haar studies introduceerde Valentine zichzelf in de Belgische modewereld via haar modeblog. Twee jaar lang heeft haar modeblog haar in staat gesteld om in contact te komen met mensen en nauw samen te gaan werken met invloedrijken in de modebranche. Later werkte ze voor een Belgische modegroep die internationaal bekend staat om haar luxepositionering en – benadering. In 2015 lanceerde Valentine haar eigen merk. Valentine Witmeur is gespecialiseerd in knitwear. Maar ze gaan verder dan het aanbieden van seizoensgebonden gebreide collecties. De collecties zijn gebaseerd op zowel het ontwerp als de functionaliteit om moeiteloze kleding te creëren die comfortabel, modieus en trendy is. Valentine Witmeur streeft ernaar om creaties aan te bieden met eenvoudige snitten die een unieke en onderscheidende persoonlijke stijl uitstralen. De knitwearcollectie van Valentine Witmeur wordt vervaardigd van kwaliteitsvol Italiaanse wol, in een familiaal atelier in Portugal. Het zijn basic items in één maat die soepel en comfortabel aan voelen en vrouwelijk ogen. Naar smaak combineren! De uitdaging van Valentine bestaat erin seizoen na seizoen blijven heruitvinden zodat de fashionista’s haar collectie nooit beu worden en hun toevlucht niet hoeven te zoeken tot fast fashion en impulsaankopen. Shop Valentine Witmeur truien bij Deleye! Valentine Witmeur : truien met een unieke en onderscheidende stijl Creëer je eigen stijl met een leuke broek of jeans!

 

Deleye, een naam om te dragen

Bij Deleye vind je mode van topmerken. Niet alleen kleding, maar ook accessoires en schoenen. Een heel ruim aanbod mode voor gans het gezin. Zowel nationale als internationale modemerken hebben we in collectie. Mode met stijl en karakter, kwalitatieve mode. Deleye is gekend als modehuis dat je jouw favoriete outfit kunt shoppen binnen een aangename, familiale sfeer. Reeds generaties lang zorgen we voor een uitstekende selectie van merken. De liefde voor mode die we meekregen, delen we graag met onze klanten. Bij Deleye kan je terecht voor gezellig winkelplezier en persoonlijke service. We bieden een mooi evenwicht tussen trendy, casual en feestelijke kleding. Voor elke leeftijd en budget hebben we iets in huis.

We helpen je graag, heel vrijblijvend met eerlijk advies in je zoektocht naar een mooie outfit voor jouw type. We voeren ook retouches uit, zodat jij kan schitteren in een outfit die jou perfect staat. Onze professionele klantendienst staat steeds klaar om je te helpen. Heb je een vraag of opmerking? Je kunt ons steeds contacteren via mail, telefonisch of via de livechat. Tot binnenkort.