Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Vila

321 artikelen

per pagina

321 artikelen

per pagina

Vila 

Vila is een dynamisch trendlabel uit Denemarken dat in het jaar 1993 werd opgericht. Bij dit merk is voor iedere dame iets te vinden. Deze dameskleding is herkenbaar aan haar vrouwelijke details, de snit, de jonge pasvorm en de mooie prints. Het merk  levert kleding af van hoge kwaliteit voor een heel betaalbare prijs. De ontwerpers zijn steeds op de hoogte van de nieuwste stijlen en kleuren. Ze halen hun inspiratie van de straat, van de fashionshows en van de grote modebeurzen. Vrouwen die houden van de nieuwste mode en niet bang zijn iets nieuws te proberen zijn er fan van. Of je nu naar je werk gaat, een avondje uit gaat met je vriend of naar een feestje gaat, met een outfit van Vila zit je altijd goed.  De collectie  dameskleding is heel divers en uitgebreid. Deleye heeft er van elk soort kledingstuk wel iets van. Enkele voorbeelden uit ons uitgebreid assortiment zijn : hippe jasjes, diverse rokken, toffe jurken, divers ruim truien, modieuze t-shirts, geklede blouses, jeansbroeken, trendy broeken en nog heel veel meer. Daarnaast hebben we ook, afhankelijk van seizoen, accessoires zoals fantasiejuwelen.

Deleye heeft een heel ruim aanbod schoenen van gekende merken! 

Heel uitgebreide collectie!

Geniet van het gemak van online shoppen bij Deleye. Wacht niet te lang en koop nu jouw favoriete kledingstuk van Vila. Online aankopen op www.deleye.be biedt tal van voordelen. Zo garanderen we steeds een snelle service, veilige betaalmethode en bovendien betaal je geen verzendkosten boven een aangekocht bedrag van 99EUR. Heb je hulp nodig bij het online bestellen? Stuur dan een mail naar webshop@deleye.be. We beantwoorden je mail zo spoedig mogelijk. Wist je dat Deleye drie vestigingen heeft? Zowel in Roeselare, Brugge of Kuurne ( bij Kortrijk) staat een ervaren en gespecialiseerd team klaar om je bij te staan bij het kiezen van uw nieuwste outfit. Wens je toch een bezoekje te brengen aan onze winkels, bekijk dan eerst de openingsuren op Deleye.be. Geen tijd tijdens de week of op zaterdag? Geen probleem, de zondagmorgen staan de deuren vanaf 10h tot 12h open. Je bent steeds van harte welkom.

Deleye, een naam om te dragen 

Deleye heeft een heel ruime collectie topmerken. Zowel Belgische als internationale gekende, opkomende en gegeerde merken. Heel veel keuze, zowel in stijl, modellen, kleuren als in prijscategorieën. Bij Deleye kan gans het gezin een nieuwe outfit aanschaffen. We hebben kleding, schoenen en accessoires voor damesherenjongens en meisjes. Bovendien zijn we ook gespecialiseerd in feestkleding voor kinderen zoals voor lente- en communiefeesten. Koop je graag online? Dat kan bij ons snel, veilig en heel gemakkelijk 7 dagen op 7. Toch liever fysieke aankopen? We hebben drie winkels te RoeselareBrugge en Kuurne. Elke dag geopend, ook op zondagvoormiddag. De winkels zijn heel vlot bereikbaar daar ze net buiten de stadskernen gelegen zijn. Er is bij elke shop een ruime parkeergelegenheid. Check de openingsuren op www.deleye.be. Heb je een vraag of een opmerking? Onze klantendienst kan je steeds bereiken via chat, contactformulier, mail of telefonisch. Zo snel als mogelijk beantwoorden we jouw vragen en behandelen we jouw opmerking.