Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

leren jassen

7 producten

per pagina

7 producten

per pagina

Damescollectie lederen jassen online

Ontdek de prachtige lederen jassen collectie voor dames op Deleye.be. Met een lederen jas zit je steeds goed voor een stylish look. Kom je graag stoer, elegant, hip, trendy of meer klassiek voor de dag? We hebben lederen damesjassen in vele stijlen,  modellen, afwerkingen en kleuren. We selecteren nauwgezet de kwaliteit en de soepelheid. Geniet van onze ruime keuze!

Deleye heeft ook bijpassende accessoires zoals tassen.

Kwalitatieve lederen damesjassen!

Reeds vele decennia is mode voor de vrouw bij Deleye meer dan alleen kleding. Daarom biedt Deleye nu ook schoenen en accessoires aan. Bij Deleye kan je zowel sportief als elegant de winkel uitstappen. Kwaliteit staat bij ons voorop. Zowel tijdens uw bezoek aan onze fysieke winkels als uw online aankopen. Online aankopen kan bij Deleye gemakkelijk, snel en veilig. Bovendien kan je kiezen uit verschillende betaal- en leveringsmethoden. Wil je op de hoogte blijven van de allernieuwste trends? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook en op Instagram. Wij wensen je veel mode plezier op onze webshop.