Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Wie zijn we?

Deleye, meer dan 30 jaar een naam om te dragen...

In 1936 begon Gaston Deleye een kleermakerij in Roeselare. Hij was de grondlegger van wat nu één van de meest toonaangevende modezaken in West-Vlaanderen is. Kledij en mode werden met de paplepel ingegeven, en de traditie van kleermakerij groeide naar retail, waardoor Freddy Deleye samen met Monique en hun 3 kinderen, in 1989, Deleye oprichtten. Een tweede winkel werd gestart in Brugge 3 jaar later, om uiteindelijk in 1995, samen met Rika een derde winkel te openen in Kuurne.

Als familie Deleye geloven we sterk in ons bedrijf en in de toekomst. We zijn steeds vernieuwend en in 2013 werd een belangrijke stap gezet richting omni-channel, met de opstart van onze webshop. Daarom zijn wij, met de hele Deleye-familie, héél sterk overtuigd van ons vaders leuze ‘osan deure doen’.

Naast onze goedbereikbare vestigingen met gratis parking, kan er ook 24/24 online gewinkeld worden via onze webshop. Bij Deleye dragen we oog voor kwaliteit, een ruim aanbod, service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Met een top team staan we voor onze klanten klaar, om ze te adviseren en bij te staan waar nodig, zowel in onze vestigingen, als via onze webshop.

De waarden van Deleye

  • Meerdere generaties = jong en ‘jong tussen de oren’ vinden er hun gading
  • Sterk merk met familiaal karakter
  • Traditie, vertrouwen
  • Service & kwaliteit
  • Klantgericht
  • Smaak & stijl