Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Onze winkels

We heten je van harte welkom in één van onze drie winkels in Roeselare, Brugge & Kuurne. Onze gemotiveerde teams staan steeds voor jou klaar met advies op maat. 
Kies jouw winkel en ontdek alle info en openingsuren. Er is bij elke winkel een een ruime parking voor de deur. 

Shop in

Roeselare

Brugsesteenweg 530
8800 Roeselare

Shop in

Brugge

Maalsesteenweg 21
8310 Brugge

Shop in

Kuurne

Brugsesteenweg 151
8520 Kuurne

Van harte welkom bij Deleye

In 1936 werd Deleye opgericht door Gaston Deleye, hij was de grondlegger van wat nu één van de meest toonaangevende modezaken zijn in West-Vlaanderen. De eerste steen van de winkel te Roeselare werd in 1989 gelegd, nadien volgden Brugge in 1992 en Kuurne in 1995.

Onze drie winkels zijn alle drie ruim 2 500 m² groot. Elke winkel heeft een grote parking voor de deur en situeert zich aan de rand van de stad, waardoor ze alle drie zeer vlot bereikbaar zijn. We bieden een waaier aan van meer dan 300 merken voor dames, heren, jongens en meisjes. Bij Deleye vindt iedereen er zijn gading. Je vindt er totaalconcept bestaande uit kledij, schoenen en accessoires. Iedere klant vindt bij Deleye een outfit naar wens binnen de meer dan 300 stijlvolle collecties.

Oog voor kwaliteit, ruim aanbod, service en klantvriendelijkheid zijn waarden waar Deleye zeer veel belang aan hecht. Onze gemotiveerde teams staan steeds klaar om je te adviseren en bij te staan waar nodig. We nodigen je graag uit in één van onze winkels of via onze webshop, van harte welkom bij Deleye!