Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Looks by Fried'l Deleye

Zaakvoerster en verantwoordelijke aankoop, toont je haar favoriete outfits voor dit voorjaar!

Als aankoper van onze damescollecties spot ik de nieuwste trends op de beurzen van Berlijn, Kopenhagen, Amsterdam en Milaan. Sta ik op en ga ik slapen met de modeposts op Facebook, Instagram en Pinterest. Verslind ik alle modebladen die ik maar kan vinden en luister ik naar de vele constructieve tips van onze medewerk(st)ers.

 

En dan komt ieder seizoen weer het moment waarop ik moet kiezen uit het overweldigende aanbod van de 250 damesmerken die we bij Deleye verkopen. De ‘reality check’, zeg maar, want wat werkt op de catwalk, past daarom nog niet in het dagelijkse leven van de Deleye-vrouw. Met mijn jaren ervaring in de mode, vertrouw ik eigenlijk volledig op mijn buikgevoel. Benieuwd naar mijn favoriete outfits uit dit grote aanbod? Lees verder en ontdek meer!

Tijdloos zwart en een vleugje geel

Na de vriestemperaturen van vorige week, mag de winter nu volledig vertrekken en zijn we helemaal klaar voor het voorjaar. Dit weekend komen de eerste mooie zonnestralen er aan en dit doet ons meteen wegdromen naar die mooie zomer. Voor deze looks koos is voor tijdloos zwart, gecombineerd met wit/beige en een vleugje geel. 

De keuze van Fried'l

Look 1


De eerste look van deze week is deze prachtige halflange jurk van Second Female. De gele bloemetjesprint geeft je meteen een eerste lentegevoel, in combinatie met het zwart is dit een perfectie outfit voor het tussenseizoen. Ik combineer de jurk met deze hippe en comfortabele sneakers van Veja en een grote shopper van Gianni Chiarini

De keuze van Fried'l

Look 2

Mijn tweede look is een all black outfit, gecombineerd met witte accessoires. Tijdloos stijlvol! Ik kies voor dit zwarte truitje van Pinko met doorzichtige afwerking, wat zorgt voor een mooi detail! Combineer deze met een halflange zwarte rok in A-lijn van Liu Jo. Dit voorjaar kiezen we voor een leuk wit slippertje eronder en een bijpassende witte tas met zwarte details, ook van Gianni Chiarini. Ook deze outfit is een toppertje voor tijdens het tussenseizoen, stijlvol en chic. 

Cadeautips

Een ideaal cadeau voor mijn man is een comfortabele lichtgrijze sweater van People of Shibuya. Ikzelf zou heel graag de shopper bag van Gianni Chiarini krijgen, laten we hopen!

Hou zeker onze blog-pagina in de gaten, binnenkort deel ik terug een aantal favoriete outfits met jullie. Tot snel in één van onze winkels of op onze webshop?!

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 11
Love is in the air

De perfecte Valentijnslook! 

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 10
Uitkijken naar de lente

Frisse kleuren en zachte stoffen!

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 9
Een frisse start

Kies voor comfort en zachte kleuren!