Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Looks by Fried'l Deleye

Zaakvoerster en verantwoordelijke aankoop, toont je haar favoriete outfits voor dit voorjaar!

Als aankoper van onze damescollecties spot ik de nieuwste trends op de beurzen van Berlijn, Kopenhagen, Amsterdam en Milaan. Sta ik op en ga ik slapen met de modeposts op Facebook, Instagram en Pinterest. Verslind ik alle modebladen die ik maar kan vinden en luister ik naar de vele constructieve tips van onze medewerk(st)ers.

 

En dan komt ieder seizoen weer het moment waarop ik moet kiezen uit het overweldigende aanbod van de 250 damesmerken die we bij Deleye verkopen. De ‘reality check’, zeg maar, want wat werkt op de catwalk, past daarom nog niet in het dagelijkse leven van de Deleye-vrouw. Met mijn jaren ervaring in de mode, vertrouw ik eigenlijk volledig op mijn buikgevoel. Benieuwd naar mijn favoriete outfits uit dit grote aanbod? Lees verder en ontdek meer!

Warme tinten en zomerse prints

In mijn looks van deze week kies ik voor prints en warme tinten. Deze zomer is de bloemenprint terug alomtegenwoordig, de floral fusion trend is een echte hit. Aardetinten en terracotta kleuren zorgen voor een instant summervibe en doen ons verlangen naar die zalige zomeravonden. 

De keuze van Fried'l

Look 1


Mijn eerste look van deze week is een easy-to-wear outfit, perfect om nu al aan te trekken. Ik combineer dit roze geruite broekje van Momoni met deze warme marsala-kleurige knit van Six Ames. Bijpassende riem erbij en afwerken met deze sportieve Autry-sneaker met warm oranje detail op de hiel.  

De keuze van Fried'l

Look 2

In mijn tweede look kies ik voor dit lange jurkje van Momoni met prachtige bloemenprint in warme zomerse kleuren. Een echte eyecatcher deze jurk uit 100% zijde, valt heel soepel en is heel aangenaam om te dragen. Ik combineer de look met sandaaltjes van Rotta en een heuptas van Marie Martens, beide in een warme bruine tint. Laat die zomer maar komen! 

Momoni

Dit Italiaanse merk staat voor verfijnde ontwerpen, soepele stoffen en een combinatie van comfort en klasse. Dynamische stuks die moderne en hedendaagse luxe uitstralen. Benieuwd naar meer? Ontdek snel onze Momoni-collectie!

Hou zeker onze blog-pagina in de gaten, binnenkort deel ik terug een aantal favoriete outfits met jullie. Tot snel in één van onze winkels of op onze webshop?!

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 13
De eerste voorjaarszon

Perfect voor de eerste zonnestralen! 

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 12
Tijdloos zwart en een vleugje geel

De winter mag nu volledig vertrekken! 

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 11
Love is in the air

De perfecte Valentijnslook!