Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Zaakvoerster Fried'l Deleye pakt wekelijks uit met enkele favoriete outfits van het seizoen.
Als aankoper van de damescollecties spot ik trends op de beurzen van Berlijn tot Kopenhagen of Milaan. Via modebladen, Instagram en Pinterest word ik dagelijks geprikkeld en ook gesprekken met klanten en medewerkers werken inspirerend.

En dan komt ieder seizoen weer het moment waarop ik keuzes moet maken voor ons aanbod van 250 damesmerken. De reality check zeg maar, want wat werkt op de catwalk past daarom nog niet in het dagelijkse leven van de Deleye-vrouw. Met mijn jaren ervaring vertrouw ik eigenlijk volledig op mijn buikgevoel. Benieuwd naar mijn favorieten van deze week? Kom langs of volg ze wekelijks via de nieuwsbrief.

Lady officer

Deze week kies ik voor Marc Cain. In deze collectie komen tegengestelde thema's samen. Het verschil kan niet groter zijn. Maar net daarin ligt de bekoring. Lady Officer ontleent zijn inspiratie aan de uniformkleding, zoals navy, zegelknopen en blazerjasjes. De collectie interpreteert dit van oorsprong stoere thema op een ultravrouwelijke manier.

Mijn eerste outfit bestaat uit een roestkleurige blouse met strik van Marc Cain, gecombineerd met een zilvergrijze debardeur, dé trend dit najaar! Maak deze look compleet met een blauwe geklede broek van Marc Cain en hoge sneakers van DL Sport

Mijn tweede lady officer look bestaat uit een blauwe blazer met bijpassende broek van Marc Cain. Deze look maak ik af met een bordeaux pulletje, een nachtblauwe sjaal met print van Marc Cain en cognac sneakers van DL Sport

It's all in the details

1. Speciaal ben je zeker met deze 2 kleuren broek

2. Lekker comfy in deze sneakers van March 23

3. Dat extraatje maakt je outfit compleet

Marc Cain
Marc Cain combineert zin voor esthetiek en kunst met nonchalance, innovatief denken en exclusiviteit. Mode, die altijd een beetje anders is en toch zichzelf blijft. Uniek en op-en-top karakteristiek. Marc Cain is een liefdesverklaring aan de vrouw die leeft in het nu, zelfbewust, open-minded en nieuwsgierig is. Ze omarmt het vrouw-zijn en brengt dit tot uiting met wat ze draagt – feminien en vanzelfsprekend.
 

Hou zeker onze blog-pagina in de gaten, binnenkort deel ik terug een aantal favoriete outfits met jullie. Tot snel in één van onze winkels of op onze webshop?

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 28
Funky workwear

Funky, hip en ooo zo comfortabel

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 27
Mix and match met Baum und Pferdgarten

Shoppingday? Perfect. Girlsnight? Done!

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 29
It's on! Time to get some new collection

Yaaay, het nieuwe modeseizoen is aangebroken!