Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Zaakvoerster Fried'l Deleye pakt wekelijks uit met enkele favoriete outfits van het seizoen.
Als aankoper van de damescollecties spot ik trends op de beurzen van Berlijn tot Kopenhagen of Milaan. Via modebladen, Instagram en Pinterest word ik dagelijks geprikkeld en ook gesprekken met klanten en medewerkers werken inspirerend.

En dan komt ieder seizoen weer het moment waarop ik keuzes moet maken voor ons aanbod van 250 damesmerken. De reality check zeg maar, want wat werkt op de catwalk past daarom nog niet in het dagelijkse leven van de Deleye-vrouw. Met mijn jaren ervaring vertrouw ik eigenlijk volledig op mijn buikgevoel. Benieuwd naar mijn favorieten van deze week? Kom langs of volg ze wekelijks via de nieuwsbrief.

Citytripping

Hotspot shoppen in Le Marais of flaneren door de Via del Corso. Pak die weekendtas alvast in, we gaan citytrippen. Deze week haal ik een paar outfits uit de kast die geknipt zijn voor een weekendje sightseeing. 

Voor mijn eerste look kies ik voor een lange glanzende jurk van Momoni met comfy sneakers van Ghoud en maak ik deze look af met een goudkleurige brede armband van Laurence Delvallez

Mijn tweede citytrip outfit bestaat uit een groene broek en een multicolor pull van Momoni. Deze ensemble maak ik compleet met de sneakers van Ghoud en een cognackleurig heuptasje van Marie Martens! Helemaal klaar om door die straten te struinen.

It's all in the details

1. Luipaard print, je favoriete kleur

2. Instant happy in deze multicolor rok

3. Hippe sneakers met goudkleurige accenten

Momoni
Dit Italiaanse merk staat voor verfijnde ontwerpen, soepele stoffen en een combinatie van comfort en klasse. Dynamische stuks die moderne en hedendaagse luxe uitstralen. Benieuwd naar meer? Ontdek hier onze selectie.
 

Hou zeker onze blog-pagina in de gaten, binnenkort deel ik terug een aantal favoriete outfits met jullie. Tot snel in één van onze winkels of op onze webshop?

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Stevig stoer

Nét dat tikkeltje stoerder

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Beige kleurtinten

De zachte tinten zorgen voor een natuurlijke schoonheid 

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Print Perfect

Wie houdt er nu niet van printjes in zijn garderobe?