Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Vince

Deze week stel ik jullie voor aan enkele nieuwkomers van het merk Vince. Het label waakt er sterk over dat elk kledingstuk wordt uitgevoerd in zorgvuldig geselecteerde en duurzame materialen - van luxueus zachte kasjmier tot boterachtig leer en fluwelig zijde.

Elk stuk is afgewerkt met doordachte, onderscheidende details, wat resulteert in basisstukken die de tand des tijds, trends en smaak doorstaan.

Ik pik er twee blauwe looks uit. Mijn eerste look bestaat uit een zijde blouse en een broek van Vince. Daarboven draag ik de blauwe teddy mantel van Studio AR. De hakken van Natan, enkele sierraden van Laurence Delvallez en de blauwe handtas van Liu Jo werken de outfit helemaal af. Voor mijn tweede look kies ik een zijde jurk met zachte gilet van Vince

 

Look 1

Look 2

Wie is Fried'l Deleye?

Een vrouw die moeiteloos meerdere rollen vervult. Fried'l Deleye kan op verschillende manieren worden beschreven. Ze belichaamt diverse aspecten van het vrouw zijn: moeder van drie kinderen, geliefde partner, zaakvoerster bij Deleye, maar tegelijkertijd is ze een sportieve vijftiger die volop van het leven geniet.

Fried'l groeide op in een omgeving waar mode en ondernemerschap in het bloed zaten. Haar familie legde altijd de nadruk op vooruitgang, met waardering en respect voor anderen, en met een diepgewortelde zoektocht naar schoonheid. Hoewel het uitbouwen van een modewinkel nooit haar expliciete doel was, werd het al snel een natuurlijk gevolg van haar jeugd, waarin haar vader zijn passie voor mode aan haar doorgaf.

Bij Deleye voelt Fried'l zich helemaal in haar element. Ze vertrouwt op haar intuïtie als vrouw in de mode-industrie. Als aankoopster gaat ze graag naar internationale beurzen, en ze neemt regelmatig haar team mee om de nieuwste trends te ontdekken en deze te vertalen naar de drie vestigingen van Deleye. Modetrends komen en gaan, maar in haar keuzes blijft Fried'l altijd trouw aan een constante leidraad: wat ze inkoopt, is eigentijds, verfrissend en, bovenal, het laat mensen stralen.

Hou zeker onze blog-pagina in de gaten, binnenkort deel ik terug een aantal favoriete outfits met jullie. Tot snel in één van onze winkels of op onze webshop?

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
December Desires

December loert om de hoek.

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
HOX

Op zoek naar een duurzame en hoogwaardige jas die de tand des tijds doorstaat?

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Manteltijd

Ik kan niet ontkennen dat er iets magisch is aan het najaar.