Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

tops

12 producten

per pagina

12 producten

per pagina

Meisjescollectie topjes online

Een topje is in de zomer leuk in combinatie met een rokje, een shortje of een lange broek. Elk zomerseizoen hebben we er een ruim en divers aanbod van. We hebben topjes met speelse details zoals pailletten, pareltjes, ruffles, strikjes of applicaties maar ook effen topjes en deze in de nieuwste zomerkleuren. We hebben topjes voor het alledaagse leven zoals voor naar school of naar de jeugdbeweging maar ook feestelijke topjes. Ontdek de meisjestopjes bij Deleye!

Deleye heeft ook leuke shorts voor meisjes.

We hebben een ruim aanbod topjes voor meisjes!

Het is in ieders voordeel dat u veilig en met plezier winkelt bij Deleye. Daarom gebruiken we alleen betaalsystemen die veilig en vertrouwd zijn. U kunt betalen met : Visa, MasterCard, Paypal,  iDEAL en Bancontact. Heeft u problemen met bestellen of heeft u een andere vraag? U kunt ons telefonisch bereiken of een mailtje sturen naar webshop@deleye.be. Iedere vraag wordt persoonlijk en zo snel mogelijk beantwoord. Wij wensen u veel plezier tijdens het online shoppen van topjes op Deleye.be!