Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Angelo de Lombardi

4 producten

per pagina

4 producten

per pagina

Angelo de Lombardi damesriemen

Angelo de Lombardi is een Belgisch producent van modieuze Italiaanse lederen riemen van hoogstaande kwaliteit. Ze zijn het perfecte accessoires voor jouw outfit. Angelo de Lombardi heeft meer dan 200 modellen in meer dan 200 ledersoorten. Het aanbod is heel ruim en divers : van grote tot kleine maten, van klassieke tot trendy modellen. De riemen van Angelo de Lombardi worden vervaardigd in hun eigen atelier. Angelo de Lombardi ontwerpt en produceert zowel dames- als herenriemen. Deleye volgt de dameslijn. De damesriemen van Angelo de Lombardi zijn op vorm, rondgestikt en geverfd aan de randen. Deleye heeft een heel ruim aanbod damesriemen van Angelo de Lombardi. Heel veel trendy en klassieke kleuren, met print, brede modellen, smalle modellen… Heb je een riem nodig voor jouw jeans, broek, voor op een kleedje? Neem zeker een kijkje bij de ceinturen van Angelo de Lombardi. Ze ogen fantastisch, ze zijn on-trend, kwalitatief en bovendien goed geprijsd.

Angelo De Lombardi, het perfecte mode-accessoire! Deleye heeft een heel ruim aanbod damesaccessoires.

Deleye, een naam om te dragen 

Damesriemen zijn een onmisbaar accessoire in de garderobe van elke vrouw omdat ze de blikvanger van je outfit zijn. Sommige outfits hebben net dat ietsje meer nodig om helemaal perfect te zijn en een elegante riem maakt vaak het plaatje af. Ceinturen zijn ideaal om je lichaam vorm te geven en doen net dat ietsje meer voor een ultra vrouwelijke look. Een wijder vallende jurk kan je gewoon casual dragen of je kan hem oppeppen door er een opvallende riem aan toe te voegen. Ook een toffe jeans ziet er beter uit met een bijpassende riem en je voelt je er comfortabeler bij. Je hebt heel wat modellen, kleuren en verschillende materialen in damesriemen. Zo heb je tailleriemen, heupriemen, riemen met studs, elastische riemen, gevlochten riemen… De kleur van de riem is voor veel dames het belangrijkste aspect. Je hebt basiskleuren die bij heel wat outfits passen maar ook opvallende kleuren en prints. Maak telkens dat de riem met jouw outfit matcht. Twijfel je over je keuze of over de maat? Onze ervaren medewerkers in onze fysieke shops helpen je graag. Koop je online, contacteer dan onze klantendienst via chat, mail, contactformulier of telefonisch. Online aankopen kan bij Deleye elk moment van de dag. In je vrije tijd kun je rustig via de handige zoekfilters op zoek gaan naar jouw favoriete riem. Shop nu snel op Deleye.be. Wij zijn specialist in mode voor gans het gezin.