Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Antwrp

52 artikelen

per pagina
Antwrp

52 artikelen

per pagina

Antwrp herenkledij en -accessoires

Ontdek de herencollectie van Antwrp bij Deleye en op Deleye.be. De speciaalzaak als het over mode gaat. Antwrp is een Belgisch herenmerk opgericht in 2006. Wat je van het herenmerk Antwrp kunt verwachten is een totaallook met een sterke identiteit en sport als rode draad doorheen de collectie. Antwrp kenmerkt zich door grafische elementen en opvallende kleurencombinaties die vaak verwijzen naar den jaren ’70 en ’80. Het resultaat : een mix van cultuur, futurisme en vintage, met een vleugje humor. De truien, sweaters, t-shirts en hemden van Antwrp combineren prima met een jeans of chino. Met een denim wordt het allemaal wat meer nonchalant. Met een trui of hemd op een chino, stap je de vergaderzaal zo met stijl binnen. Het aanbod bij Deleye van Antwrp is heel ruim en gevarieerd. Je kunt heel gemakkelijk binnen het merk als met een ander merk mixen en matchen. Shop Antwrp bij Deleye!

Antwrp, Belgisch casual label voor de stedelijke man! Match jouw Antwrp outfit met een paar leuke sneakers!

Deleye, een naam om te dragen 

Herenmode shop je bij Deleye. De tijd dat er voor heren niet veel keus was op modegebied ligt gelukkig ver achter ons. Als we kijken naar herenmode van tegenwoordig zien we dat die net zo veelzijdig en kleurrijk als damesmode kan zijn. Voor mannen die graag comfortabel maar ook stijlvol gekleed willen gaan heeft Deleye alles in huis. Daarnaast heeft Deleye ook een afdeling voor het jongere publiek of voor wat minder jonge heren die nog heel trendy door het leven willen stappen. Voor elke stijl heeft Deleye een ruim en gevarieerd aanbod. Ook voor heren met een maatje meer kun je bij ons terecht. Het aanbod van Deleye voldoet daarmee in alle opzichten aan de vraag naar veelzijdige herenmode. We hechten heel veel belang aan kwaliteit en aan de pasvorm. Voor heren is kleding goed als het lekker zit. Er zijn ook heren voor wie het modieuze aspect wel degelijk meetelt. Beide groepen komen ruimschoots aan bod bij Deleye. Het aanbod in onze fysieke shops als op onze webshop is hetzelfde. Zo snel als mogelijk worden nieuwe artikelen online geplaats. Via handige zoekfilters vind je snel waarnaar je op zoek bent. Onze fysieke winkels zijn elke dag geopend. Ook op zondagvoormiddag. Ideaal voor de heren. Op zondagnamiddag en op maandagvoormiddag nemen we even rust. Maar ook dan kan je shoppen bij Deleye, op de webshop dan. Heb je een vraag over de maat, kleur of pasvorm? Heb je een vraag over het online bestellen of een opmerking? Aarzel vooral niet om onze klantendienst te contacteren.