Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Cambio

122 artikelen

per pagina
Cambio

122 artikelen

per pagina

Cambio broeken en rokken 

Het Duitse fashionlabel Cambio, gespecialiseerd in broeken en jeans, staat bekend om de perfecte pasvorm. Daarnaast vallen de Cambio broeken en jeans bijzonder goed in de smaak bij de dames omdat ze wat hoger vallen. Cambio werd bekend door haar vrouwelijke pantalon, die een elegant en nonchalant ontwerp combineert met een indrukwekkend comfort, dankzij de topkwaliteit van de modellen en de ultieme pasvorm. Bij elke collectie worden de bestaande modellen opgefleurd met verschillende stoffen en kleuren, variërend van de eenvoudigste en meest basistypes tot meer geavanceerde opties. Cambio ontwerpt en produceert broeken en jeans die onmisbaar zijn in elke garderobe van de vrouw. Naast het comfort en de elegantie in de snit, worden ze opgesmukt met onder meer Swarovski-kristallen, prints of andere elementen die een verbazingwekkende persoonlijke toets aanbrengen op elke broek of jeans. Natuurlijk blijven ook degenen die de voorkeur geven aan meer klassieke modellen niet op hun honger zitten. Cambio heeft een heel ruime variatie aan modellen en kleuren. Met zoveel diversiteit is het vast en zeker niet moeilijk om het ideale model voor jouw garderobe op te sporten. De broeken van Cambio kunnen afhankelijk van model en stof op diverse gelegenheden gedragen worden. Match jouw favoriete Cambio broek of jeans met een leuke t-shirt of wijde blouse voor een casual look, met een stijlvolle blouse en een blazer voor een stijlvolle look. Laat je verrassen door het uitmuntende comfort van de broeken en jeans van Cambio!

Cambio, broeken en jeans met de perfecte pasvorm. Combineer jouw Cambio broek met een leuke blouse of trui.

Deleye, een naam om te dragen 

Damesmode van exclusieve damesmerken, opkomende merken, Belgische en internationale modemerken shop je bij Deleye. We hebben meer dan 300 merken. Zowel voor dames, heren en kinderen hebben we een ruim en divers aanbod kleding, schoenen en accessoires. Ontdek de collectie van vele topmerken bij Deleye. We hebben elk seizoen een nieuwe en uitgebreide collectie. Al deze merken zijn zowel in onze fysieke shops te Roeselare, Kuurne en Brugge en in onze webshop aan te kopen. We helpen je graag persoonlijk met het samenstellen van jouw perfecte outfit. Samen kijken we naar de outfit die het beste bij jou past. Ons aanbod damesbroeken en jeans is enorm. Shoppen naar een goede broek of jeans kan een hele opgave zijn. Elk vrouwenlichaam is anders. Elke vrouw heeft een ander figuur. Een broek of jeans die goed is voor jou is dus per definitie niet geschikt voor jouw vriendin. Precies daarom zijn er verschillende pasvormen. Het kiezen van een broek vraagt dan ook kennis en inzicht in jouw typische figuur en lichaamsvorm. Shop jouw favoriete broek of jeans bij Deleye of op www.deleye.be.