Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Creenstone

5 producten

per pagina

5 producten

per pagina
"

Creenstone jassen en mantels online

“We durven anders te zijn.” Dit is de lijfspreuk van het Nederlandse jassenmerk Creenstone doordat ze voortdurend nieuwe materialen, technieken en ontwerpen uitproberen. Het is hun specialiteit en ze zijn enorm populair door hun creatieve ontwerpen. Elke jas wordt met liefde gemaakt. Gegarandeerd goede kwaliteit, exclusief design en een hoog draagcomfort dragen bij tot de bekendheid. Ze zijn ook praktisch, mooi en hebben een sportieve en modieus uitzicht. Voor welke gelegenheid ook je een Creenstone jas draagt,  je ziet er telkens top vrouwelijk en prachtig uit. We hebben een prachtige collectie jassen en mantels in onze winkelrekken hangen. Ze zijn kwalitatief hoogstaand en vervaardigd in de mooiste kleuren.

We hebben ook bijpassende accessoires.

Topjassen! 

Ben je helemaal weg van een Creenstone jas of mantel? Dan kan je die aanschaffen in één van onze drie fysieke winkels of je kunt ze online aankopen op Deleye.be. Online aankopen bij Deleye biedt tal van voordelen : Geen verzendkosten boven een aangekocht bedrag van 90EUR, u kunt veilig betalen, we garanderen een snelle levering en je kunt steeds gratis retourneren binnen de 14 dagen na aankoop. Aarzel niet en koop vandaag nog jouw favoriete jas of mantel bij Deleye! Je zult er beeldig mee staan. 

"