Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Designers Remix

10 producten

per pagina

10 producten

per pagina
"

Designers Remix collectie online

Designers Remix is Deens en dat zie je duidelijk aan de Scandinavische stijl. Het merk werd in 2002 opgericht door Charlotte en Niels Eskildsen. Het is wereldwijd gekend fashionlabel. De ontwerpster vindt dat het dragen van vrouwelijke kleding waarin je je mooi en goed voelt, echt plezier in je leven brengt. Designer Remix is vooral sterk in knitwear. We zijn er fan van!

Ontdek ons ruim aanbod bijpassende schoenen en accessoires!

Deense mode!

Je kunt bij Deleye zowel in onze fysieke winkels als online Designers Remix aankopen. De online shop van Deleye biedt zowel casual tot stijlvolle kleding aan voor dames. Naast de dameslijn heeft Deleye ook een heel uitgebreide kinder- en herenlijn, een groot assortiment schoenen en vele bijhorende accessoires. Bestel nu veilig online jouw favoriete kleding en wij verzekeren je een snelle levering. Niet tevreden? Wij bieden een gratis retourservice aan binnen de 14 dagen na aankoop. Indien je nog vragen hebt of meer informatie wenst, wend je tot onze klantendienst op het telefoonnummer +32(0)51/26 98 88 of via webshop@deleye.be.

Wij helpen je met de glimlach!

"