Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Frank and Lucie

27 artikelen

Pagina
per pagina

27 artikelen

Pagina
per pagina

Frank and Lucie

Weg met de saaie leesbrillen want wij zijn trots de leesbrillen van Frank and Lucie aan jullie te mogen voorstellen. Een leesbril was vroeger een oubollig iets. Hedendaags zijn er op de markt trendy leesbrillen die perfect passen bij je look. Frank and Lucie is zo een merk dat hippe leesbrillen ontwerpt. Is jouw zicht van dichtbij niet meer helemaal scherp, maar zie je op tegen het dragen van een leesbril? Geen zorgen, met de leesbrillen van Frank and Lucie zie je er nog steeds hip en trendy uit. Frank and Lucie vindt het belangrijk dat jij je comfortabel en zelfverzekerd voelt bij het dragen van een leesbril. Het zijn brillen die meegaan met de laatste trends. Met de ruime keuze in vormen en kleuren is er steeds een leesbril die past bij je persoonlijkheid. Stijlvol leesplezier is gegarandeerd. Naast gewone leesbrillen heeft Frank and Lucie ook zonnebrillen. De fijne collectie Frank and Lucie brillen zijn met de grootste zorg ontworpen en vervaardigd om je ogen optimaal te ondersteunen en te beschermen. 

Frank and Lucie toveren een stralende glimlach op je gezicht.

Ontdek ons uitgebreid aanbod accessoires voor dames en heren.

Deleye heeft voor zowel dames als heren een ruim en divers aanbod accessoires. Voor dames hebben we onder meer juwelen, sjaals, tassen, sokken, portemonnees, leesbrillen, zonnebrillen… Voor heren bestaat de collectie uit dassen, riemen, sokken, leesbrillen, zonnebrillen… Veel keuze dus. Een outfit is pas af met de juiste accessoire. Veel mensen dragen een leesbril en kunnen er niet meer zonder. Door de jaren heen zijn er steeds meer stijlvolle varianten op de markt gekomen. Deleye heeft een divers aanbod leesbrillen voor dames en heren. Shop ze online of in één van onze fysieke winkels. Deleye is een multibrand store voor dames, heren, tieners en kinderen. We hebben meer dan 300 merken. Zowel Belgische als internationale merken. Niet alleen gekende merken maar we geven ook nieuwe merken een kans. Online shoppen staat bij Deleye voor veilig, snel en heel gemakkelijk. Waar je ook bent en wanneer je ook wil. Daarnaast hebben we drie fysieke winkels. Te Roeselare, Brugge en Kuurne verwelkomen we je graag. Deze shops zijn gelegen net buiten de stadskernen zodat ze heel vlot bereikbaar zijn. Parkeerproblemen zijn er niet want elke winkel is voorzien van een ruime parking, net bij de deur. Shop  nu snel Frank and Lucie brillen bij Deleye.

Deleye, een naam om te dragen 

Deleye heeft een heel ruime collectie topmerken. Zowel Belgische als internationale gekende, opkomende en gegeerde merken. Heel veel keuze, zowel in stijl, modellen, kleuren als in prijscategorieën. Bij Deleye kan gans het gezin een nieuwe outfit aanschaffen. We hebben kleding, schoenen en accessoires voor damesherenjongens en meisjes. Bovendien zijn we ook gespecialiseerd in feestkleding voor kinderen zoals voor lente- en communiefeesten. Koop je graag online? Dat kan bij ons snel, veilig en heel gemakkelijk 7 dagen op 7. Toch liever fysieke aankopen? We hebben drie winkels te RoeselareBrugge en Kuurne. Elke dag geopend, ook op zondagvoormiddag. De winkels zijn heel vlot bereikbaar daar ze net buiten de stadskernen gelegen zijn. Er is bij elke shop een ruime parkeergelegenheid. Check de openingsuren op www.deleye.be. Heb je een vraag of een opmerking? Onze klantendienst kan je steeds bereiken via chat, contactformulier, mail of telefonisch. Zo snel als mogelijk beantwoorden we jouw vragen en behandelen we jouw opmerking.  Shop je favoriete Liu Jo outfit bij Deleye! Je zal ongetwijfeld stralen!