Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Hampton Bays

13 artikelen

Pagina
per pagina
Hampton Bays

13 artikelen

Pagina
per pagina

Hampton Bays dameslabel

Hampton Bays is Belgisch. Het is een label om trots op te zijn. Hampton Bays brengt sportieve, speelse dameskleding met een knipoog naar de Amerikaanse badplaats dat een inspiratiebron is. De geschiedenis van Hampton Bays is een heel verhaal. Het merk werd oorspronkelijk in 1992 opgericht. In 2016 werd Andres, het moederbedrijf van Hampton Bays overgenomen door een Franse groep. In 2016 maakte het merk een omgekeerde beweging. Designer Daisy Plas nam Hampton Bays terug over. De ontwerpster wil Hampton Bays een hedendaagse upgrade geven waarbij ze trouw blijft aan het DNA. Originele ontwerpen en snits zijn typerend. Een unieke mix van Frans design met Amerikaanse know how. De collecties zijn heel gevarieerd. De kledingstukken zijn kwalitatief, hebben een uitstekende pasvorm en fijne accenten. Hampton Bays gebruikt ook graag kleuren in haar ontwerpen. De kledingstukken zijn gemakkelijk te mixen en te matchen binnen de collectie van Hampton Bays zelf en kunnen ook heel vlot met andere merken gecombineerd worden. Ontdek de prachtige nieuwe collectie van Hampton Bays bij Deleye.

Hampton Bays, Belgisch sportieve, speelse mode voor dames. Ontdek onze ruime collectie damesschoenen van veel gekende merken.

Deleye, een naam om te dragen 

Deleye is een familiebedrijf dat reeds decennia lang naam en faam draagt in West-Vlaanderen. Hedendaags zijn we door onze bloeiende webshop ook buiten de provincie en zelfs in het buitenland gekend. We hebben drie fysieke shops. Te Roeselare, Brugge en Kuurne verwelkomen we je graag en helpen we heel vrijblijvend in jouw zoektocht naar je nieuwste en favoriete outfit. Daarnaast hebben we ook een actuele webshop.  Meer dan 300 gekende en opkomende Belgische en internationale modemerken voor gans het gezin bieden we je aan. We streven er niet alleen naar om klanten tevreden te stellen, we willen jullie ook gelukkig maken. Vanzelfsprekend met je uiteindelijke aankoop, maar minstens zo zeer in het  hele traject tot die aankoop. Dit doen we via eerlijk en vakkundig advies, heel vrijblijvend uiteraard, tot gemakkelijke en veilige betaling en, indien nodig, via retour weer terug. We willen gelukkige klanten. Onze winkels zijn vlot bereikbaar, net buiten de stadscentra, en we hebben een gratis, ruime parking. We zijn elke dag geopend, ook op zondagmorgen. De zondagmorgen is trouwens voor veel heren een ideaal shopmoment. Op zondagnamiddag en maandagmorgen nemen we even rust. Heb je geen tijd om even langs te komen of shop je gewoon graag online? Onze webshop is elke dag open, 7 op 7, 24h op 24. We hebben unieke collecties voor unieke klanten!