Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Jacob Cohen

25 artikelen

Pagina
per pagina

25 artikelen

Pagina
per pagina

Jacob Cohen jeansbroeken 

Jacob Cohen is het luxe jeans merk bij uitstek. Het brede scala aan luxe, kwalitatieve eigenschappen en verrijkende details valt haast niet op te sommen. Jacob Cohen is opgericht in 1985 door Tato Bardelle. In 2003 nam zijn zoon Nicola Bardelle het stokje over en hij maakte het merk wereldwijd populair en bereikbaar. De Italiaanse kledingontwerper richt zich op het duurdere segment jeans. Deze prachtige designkleding is mooi, luxe, comfortabel en herkenbaar aan het originele patch gemaakt van paardenleer. Ze zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren en grafische designs. Alle Jacob Cohen herenjeans hebben een aangename geur. Jouw kleerkast blijft 3 wasbeurten heerlijk ruiken. Bij elke Jacob Cohen jeans wordt een exclusief merkzakdoekje meegeleverd. Een Jacob Cohen jeans is handgemaakt van de beste en prachtigste stoffen. Door de stretch spijkerstof Kurabo zit elke Jacob Cohen jeans extra comfortabel. Kurabo is een jeansstof die speciaal uit Japan is geïmporteerd. Het gebruik van het Japans materiaal in combinatie met het speciale wasproces met Griekse puimsteen maakt alle Jacob Cohen jeans uniek en een lange tijd mee te gaan. De Jacob Cohen jeans zijn zowel formeel als informeel te dragen. Deleye heeft een ruim en divers aanbod Jacob Cohen jeans voor dames en heren in collectie.

Luxe jeans! Match jouw outfit met leuke sneakers!

Deleye, een naam om te dragen

In elke kleerkast hangt één of meerder jeans. Jeans is een echt basisstuk. Een jeans combineert op harmonieuze wijze eigenschappen als een stijlvolle uitstraling, gemak, bruikbaarheid en veelzijdigheid. We kunnen ons tegenwoordig geen wereld zonder jeans meer inbeelden. Of het nu gaat om een klassieker of een trendy model, een jeans is alomtegenwoordig. Een jeansbroek aanschaffen is geen gemakkelijke klus. Een jeans moet nu eenmaal perfect zitten. Je past tientallen broeken en met wat geluk vind je het perfecte exemplaar. In de begindagen van de jeans bestond de stof uitsluitend uit katoen. Zo’n broek kan in het begin erg stijf aanvoelen maar tegenwoordig worden er dan ook vaak synthetische vezels toegevoegd zodat de jeans rekbaarder is. Wil je dat je jeans wat langer meegaat? Probeer hem zo weinig mogelijk te wassen. Zit er toch een vlek in, kies dan voor een koud wasprogramma. Beter voor het milieu en voor de levensduur van je jeans. Keer jouw jeans steeds binnenstebuiten voor je die in de wasmachine stopt. Geef de jeans ook wat ruimte, maximum per 3 om strepen te vermijden en leeg vooral de zakken vooraf. Deleye heeft een heel ruim en divers aanbod jeansbroeken. Vele merken, modellen, tinten en in heel veel maten. Koop jouw favoriete jeans op Deleye.be of in één van onze fysieke winkels. We zijn ervan overtuigd dat je bij ons jouw favoriete jeans kunnen vinden.