Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Komono

45 artikelen

per pagina

45 artikelen

per pagina

Komono zonnebrillen 

Elke vrouw houdt van een mooie, trendy zonnebril. De meeste dames hebben meerdere zonnebrillen. Komono is een Belgisch modemerk dat in 2009 opgericht werd door Anton Janssens en Raf Maes, twee ex professionele snowboaders. Komono is een wereldberoemd brillen- en horlogemerk. Deleye volgt de zonnebrillenlijn. Beroemdheden als Lady Gaga en Christina Aguilera werden al gespot met een bril van Komono. Koono is reeds vanaf het eerste moment bezig met het ontwikkelen van de perfecte minimalistische stijl. Door elk element te perfectioneren weten de ontwerpers ijzersterke monturen te maken die de tand des tijds als geen ander doorstaan. Less is more : strakke lijnen en kwalitatieve materialen zorgen ervoor dat iedere bril de juiste uitstraling heeft die helemaal bij de moderne tijd past. De ontwerpers van Komono geloven dat het de kleine dingen zijn die ertoe doen. Daarom hebben zij oog voor detail en geven ze elk ontwerp een sublieme touch mee die ervoor zorgt dat de brillen van Komono een unieke stijl krijgen. Op zoek naar een duurzame, trendy zonnebril? Met Komono zit je steeds goed.

Komono, eyewear from Antwerp. Accessoires maken jouw outfit helemaal af!

Deleye, een naam om te dragen 

Koop een trendy dames zonnebril bij Deleye en op Deleye.be. Zonnebrillen zijn verkrijgbaar in talloze vormen, kleuren en stijlen. De keuze voor een nieuw model kan dan ook behoorlijk ingewikkeld zijn. Naast jouw smaak en voorkeuren kunnen bepaalde factoren je helpen bij het maken van een keuze. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om rekening te houden met de vorm van jouw gezicht. Bepaalde zonnebrillen staan je simpelweg beter dan andere. Deleye heeft een ruim aanbod zonnebrillen voor dames in collectie. Kledingzaak Deleye is een gevestigde modezaak in West-Vlaanderen. We hebben drie shops en een bloeiende webshop. We kleden zowel dames, heren, meisjes en jongens. Daarnaast hebben we ook een ruim aanbod schoenen en accessoires voor elk gezinslid. Bij Deleye staat service centraal. Wij zijn een familiezaak en de persoonlijke aanpak voel je dan ook onmiddellijk van bij het betreden van onze zaak. Onze vele medewerkers zijn heel ervaren en professioneel opgeleid. Wij garanderen je dezelfde service bij het aankopen online. We hebben een klantendienst die steeds bereikbaar is via chat, mail, contactformulier of telefonisch. Medewerkers geven zo snel als mogelijk antwoord op je vraag of opmerking. Onze fysieke winkels zijn vlot te bereiken daar ze net buiten de stadskern gelegen zijn. Er is bij elke shop een ruime parking. Shoppen was nog nooit zo leuk als bij Deleye!