Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Milestone

19 artikelen

Pagina
per pagina

19 artikelen

Pagina
per pagina

Milestone dames en herenkleding 

Milestone is een Duits fashionlabel gespecialiseerd in kwaliteitsjassen voor dames en heren. Milestone heeft sinds 1994 maar één missie : het ontwikkelen van unieke jassen die overtuigen op het gebied van design, materiaal en afwerking en die voorbij gaan aan vluchtige modetrends. Ze zijn tijdloos dus maar toch on-trend. Milestone jassen zijn meer dan alleen jassen. Ze hebben een sterk karakter en zijn zowel modieus als comfortabel en kunnen dagelijks gedragen worden. Milestone ontwikkelt innovatieve jassen van een excellent niveau tegen een eerlijke prijs. Elke Milestone jas komt voort uit zorgvuldig geselecteerde materialen en is vervaardigd met vakkundige ontwerptechnieken. De kwaliteit van de materialen zijn een belangrijk ingrediënt in elke productie. Dit maakt elke jas exclusief, herkenbaar, modern en praktisch voor de moderne man of vrouw die gaat voor een goede look zonder al teveel moeite voor te doen. Deleye heeft een heel ruim en gevarieerd aanbod jassen van Milestone voor dames en heren. Zowel lederen jassen, waar Milestone voor gekend is, als andere jassen. Veel modellen, kleuren en afwerkingen. Voor elke stijl dus! Milestone, Duitse kwaliteitsjassen voor dames en heren! Ontdek ook onze uitgebreide collectie sjaals voor dames en heren!

 

Deleye, een naam om te dragen

Shop jouw favoriete zomer- en winterjassen voor dames en heren bij Deleye. Een jas is je steun en toeverlaat op koude of regenachtige dagen. Maar ook in de lente en zomer is in ons Belgenlandje een jas niet onmisbaar. Het is heel belangrijk om een goede jas te kiezen. De voering, vulling en waterdichtheid zijn punten die heel belangrijk zijn bij de keuze. De voering is de binnenste laag van de jas en bepaalt deels hoe warm je jas is. In de winter kun je wel wat isolatie gebuiken en is een volledig gevoerde jas geen overbodige luxe. Daarnaast heb je nog de halfgevoerde jas die perfect is in de herfst en de ongevoerde jas biedt de mogelijkheid om ze te dragen in de lente of zomer als het tijdens de avond wat afkoelt. Naast de voering hangt de warmte van de jas ook af van de vulling. Ben je op zoek naar een lichtgewicht die ook nog eens warm is? Kies dan een jas met een vulling van dons. Wanneer het koud is en regent wordt een jas met een waterdichte vulling zoals een synthetische vulling aangeraden. De functionaliteit waarover je jas beschikt, bepaalt hoe droog je blijft bij een regenbui. Een waterafstotende jas houdt je droog bij mildere regenbuien, maar kan bij langdurige regenbuien doorlekken. Liever een jas die je ook tijdens hevige regenbuien droog houdt? Kies dan voor een waterdichte stof. Water zal dan in geen enkel geval door het materiaal heen dringen. Deleye heeft een heel ruim aanbod jassen voor dames en heren. We hebben drie fysieke winkels en een uitgebreide webshop. Ervaren en professionele medewerkers helpen je graag bij het kiezen van je nieuwste jas. Heel vrijblijvend natuurlijk.

Shop nu snel je favoriete jas van Milestone bij Deleye. Je bent steeds van harte welkom!