Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Miss Leod

1 product

per pagina

1 product

per pagina

Miss Leod communie- en feestcollectie 

Welk meisje droomt niet van een romantisch kleedje die uitwaaiert bij het ronddraaien? Bij Miss Leod wordt die fantasie werkelijkheid. Miss Leod, een Italiaanse meisjescollectie voor wie z’n communie of lentefeest doet. De communie- en lentefeestkleding is steeds romantisch getint met oog voor detail. Prachtige, betoverende jurken afgewerkt met parels, strikken, bloemen of strass zijn kenmerkend. De kleedjes zijn vervaardigd uit de beste materialen en de mooiste communiekleuren. Daarnaast hebben we ook steeds bijpassende jasjes of blazers.

We hebben ook bijpassende schoenen!

Deleye, een naam om te dragen

Het modehuis Deleye heeft een zeer uitgebreid en exclusief assortiment in communie- en lentefeestkleding. Van de komende communie- en lentefeestcollectie krijg je werkelijk lentekriebels in je buik. Van stoer tot casual, romantisch of hip, bij ons vind je het allemaal. Bovendien biedt Deleye ook feestkleding voor de mama’s en de papa’s aan.Zowel online op Deleye.be als in onze winkels kan je een divers en heel ruim aanbod kleding, schoenen en accessoires van gerenommeerde en opkomende merken aankopen. Ons team, zowel in onze fysieke winkels als het webteam, staat altijd paraat voor gepersonaliseerd advies dat steeds vrijblijvend is. Maak je dochters droom werkelijkheid en kom de fantastische, feeërieke communiecollectie van Miss Leod bekijken en passen bij Deleye!