Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Natan edition 5

37 artikelen

per pagina
Natan edition 5

37 artikelen

per pagina

Natan Edition 5 dameskleding

Natan is een Belgisch modehuis van de ontwerper Edouard Vermeulen. Deleye volgt de Natan Edition 5 lijn. Het modehuis Natan is niet zomaar een modelabel. Dhr Vermeulen nam in 1983 de gedurfde keuze om z’n toenmalige winkel aan de Louisalaan niet langer te vullen met binnenhuisontwerpen, maar met unieke kledingstukken. Sindsdien creëerde hij voor diverse koningshuizen en werd hij Belgisch hofleverancier.

 Natan heeft een aparte touch, die niet steeds gemakkelijk in woorden te vatten is, maar die het dragen des te interessanter maakt. Natan staat voor high-end fashion, exclusief en toch perfect draagbaar. De collectie van Natan bestaat uit prachtige kleding van mooie rijke materialen en een geweldige, vrouwelijke pasvorm. Edouard Vermeulen heeft een voorliefde voor vrouwelijke elegantie. Dat zien we duidelijk terug in diverse ontwerpen. Alle jurken, rokken, blouses en broeken van Natan zien er bijzonder sierlijk uit. Voor de nieuwste ontwerpen van Natan Edition 5 hoef je echt niet ver te zoeken. Ontdek deze bijzondere collectie in onze winkels of neem een kijkje in onze webshop.

Deleye , een naam om te dragen

Natan Edition 5, Belgische exclusieve mode. Match jouw Edition 5 outfit met een paar prachtige schoenen.Deleye is een familiebedrijf met een grote liefde voor fashion. Deleye is een multimerkenwinkel en gevestigde waarde in West-vlaanderen. Met een ruime merkenselectie in kleding, schoenen en accessoires willen we je met plezier stylen van kop tot teen en plaatsen persoonlijk advies en kwaliteit voorop. Ook online trekken we deze service door en proberen we je zo goed mogelijk te begeleiden bij jouw aankoop.

Deleye heeft drie fysieke winkels te Roeselare, Brugge en Kuurne. Deze shops zijn gelegen net buiten de stadskernen zodat ze heel vlot bereikbaar zijn. Bij elke shop is een ruime, gratis parking voorzien dichtbij de deur. We zijn elke dag open. Op zondagnamiddag en maandagvoormiddag nemen we even rust. Onze webshop kan je 24/24 bezoeken. Online shoppen bij Deleye staat voor snel, gemakkelijk en vooral heel veilig. Zo snel als mogelijk plaatsen we nieuwe artikelen online. Bij Deleye betaal je geen verzendkosten vanaf een online aankoop van 90€ en kan je gratis retourneren tot 30 dagen na aankoop. Heb je een vraag of een opmerking? Contacteer dan onze klantendienst via mail, livechat, telefonisch of via contactformulier. Wil je op de hoogte gehouden worden van de nieuwe trends, evenementen of nieuwe artikelen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief of volg ons op sociale media. Shop nu snel een prachtige outfit van Natan Edition 5 bij Deleye of in onze webshop.