Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Nubikk

7 producten

per pagina

7 producten

per pagina

Nubikk schoenen voor dames

Nubikk is een enorm populair schoenmerk met Nederlandse roots. In sneltreinvaart verovert het de internationale modemarkt. Met de filosofie “We like our shoes and lives, relaxed, stylish and comfortable” ontwerpt Nubikk schoenen voor zowel dames als heren. Het merk werd in 2012 opgericht. De schoenen van Nubikk zijn high-end designschoenen die toegankelijk zijn voor een breed publiek met goede smaak. De Nubikk collectie bestaat voornamelijk uit sneakers en boots met een casual en stoere twist. De modellen van Nubikk zijn dan ook volgens de laatste trends ontwikkeld met een jonge uitstraling. Ontdek bij Deleye en op Deleye.be de creatieve wereld van Nubikk waar comfort en stijl de key zijn. Met een unieke kijk op design ontwerpen ze bijzondere schoenen voor elke gelegenheid. Nubikk staat voor kwaliteit zonder daarbij in te leveren op stijl. Vervaardigd voor hen die gedreven zijn worden door ambitie, positiviteit en een vrije geest, waarbij kracht wordt gehaald uit persoonlijke stijl. Shop de mooiste Nubikk schoenen bij Deleye. Met schoenen van Nubikk creëer je ongetwijfeld een trendy look!

Ga voor een trendy look met schoenen van Nubikk!

Deleye, een naam om te dragen 

Schoenen maken je outfit compleet. Deleye is een gevestigde modezaak uit West-Vlaanderen waar je zowel kleding, schoenen als accessoires kunt aankopen en dit voor het ganse gezin. Je hoeft niet elders meer op zoek te gaan naar bijpassende schoenen. Onze schoenencollectie is heel ruim, zowel voor dames als voor heren. Vele modellen, kleuren en stijlen en dit in diverse prijsklassen. Bij het aankopen letten we niet alleen op de nieuwste modetrends, maar vooral ook op kwaliteit en pasvorm. Schoenen moeten perfect passen. Wat ben je met schoenen die knellen en waarmee je niet of nauwelijks kunt stappen. Bovendien zijn schoenen die niet goed passen heel slecht voor onze voeten en kunnen ze andere lichamelijke klachten zoals rugklachten veroorzaken. Onze medewerkers zijn optimaal opgeleid om je te helpen zoeken naar schoenen die matchen bij jouw outfit en bij het zoeken naar de juiste maat en pasvorm. Het blijft wel nog steeds jouw gevoel die belangrijk is. Koop nooit schoenen die je leuk vindt maar waarbij je al pijn hebt na de eerste instap. Nubikk schoenen koop je bij Deleye en op Deleye.be. De speciaalzaak als het over mode gaat. Onze collectie is heel ruim en gevarieerd. We hebben meer dan 300 modemerken. Online bestellen kan snel, eenvoudig en heel veilig. Geen verzendkosten boven een aangekocht online bedrag vanaf 90 euro en gratis retourneren en ruilen binnen de 30 dagen na aankoop.