Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Replay

11 producten

per pagina

11 producten

per pagina

Replay herenkleding

Kies je voor Replay, dan kies je voor een moderne en trendy look. De Italiaanse Claudio Buziol richtte in 1978 Replay op. Hij had een bijzonder grote voorliefde voor vintage kleding. Zijn doel was een eigen merk oprichten dat zowel trendy was als een vintage look had. Dat is dan ook de inspiratie voor de naam Replay. Replay is zowel een dames- als herenmerk. Het geeft speciale aandacht voor jeans waar het heel bekend door geworden is. Replay jeans staat voor een hoog draagcomfort door een grote hoeveelheid stretch. Het staat ook bekend om de superieure kwaliteit van haar ontwerpen, de vaardigheid en expertise in jeans. Dit leidt tot innovatieve en kwaliteitsvolle items! Deleye volgt de Replay heren jeanslijn. In verschillende tinten, wassingen die meestal stoer zijn, en in verschillende pasvormen. Laat je verrassen door de kwaliteit en de look van de Replay herenjeans. Shop jouw favoriete Replay jeans bij Deleye. Replay, trendy modemerk met scherpe kantjes en een tikkeltje rebels. Match jouw Replay jeans met een paar coole sneakers.

Deleye, een naam om te dragen

In elke kleerkast hangt één of meerdere jeans. Jeans is een echt basisstuk. Een jeans combineert op harmonieuze wijze eigenschappen als een stijlvolle uitstraling, gemak, bruikbaarheid en veelzijdigheid. We kunnen ons tegenwoordig geen wereld zonder jeans meer inbeelden. Of het nu gaat om een klassieker of een trendy model, een jeans is alomtegenwoordig. Een jeansbroek aanschaffen is geen gemakkelijke klus. Een jeans moet nu eenmaal perfect zitten. Je past tientallen broeken en met wat geluk vind je het perfecte exemplaar Deleye heeft een heel ruim en divers aanbod jeansbroeken. Vele merken, modellen, tinten en in heel veel maten. Koop jouw favoriete jeans op Deleye.be of in één van onze fysieke winkels. We zijn ervan overtuigd dat je bij ons jouw favoriete jeans kunnen vinden. Deleye is een gekende modeshop voor dames, heren en kinderen. We hebben een heel ruim aanbod kleding, schoenen en bijpassende accessoires voor gans het gezin. Voor elke gelegenheid is er voor elk gezinslid een gepaste outfit. Ervaren en professionele medewerkers staan steeds klaar om je heel vrijblijvend stijladvies te geven. Bij Deleye kan je shoppen op de manier die je zelf verkiest. Fysiek of online shoppen. Onze winkels zijn elke dag geopend met uitzondering van zondagnamiddag en maandagvoormiddag. Dan nemen we even rust. Online shoppen kan bij Deleye 24 op 24. Het is gemakkelijk, kan snel en bovendien heel veilig. We heten je dan ook bijzonder welkom!