Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Rino Pelle

12 producten

per pagina

12 producten

per pagina
"

Rino Pelle collectie online

Kent u het jassenlabel Rino & Pelle? Het is een Nederlands fashionlabel gespecialiseerd in trendy jassen. Het is een internationaal gekend label gekarakteriseerd door een uitstekende pasvorm, luxe uitstraling en tijdloos design aan goede prijzen. Deleye heeft elk seizoen een uitgebreide collectie Rino Pelle damesjassen, poncho's en mantels. 

We hebben ook een heel ruim aanbod accessoires van gekende merken.

Trendy jassen, mantels en poncho's.

Deleye biedt je de mogelijkheid aan om de collectie van Rino Pelle online aan te kopen. Met een enorme passie voor mooie kleding werken dagelijks vele medewerkers bij Deleye om je optimaal te bedienen. Zowel in onze fysieke winkels als in onze webshop. In onze winkels geven we graag vrijblijvend stijladvies. Maar ook online adviseren wij je graag! Dat kan door ons te contacteren met jouw vraag op webshop@deleye.be. Kijk op uw gemak rond in onze online winkel en bestel gegarandeerd veilig bij Deleye. 

"