Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

jeans

108 artikelen

per pagina

108 artikelen

per pagina

Dameskleding jeans online

Jeans is niet meer uit ons leven en uit het modebeeld weg te denken. De stof heten we ook denim. Denim is een heel sterke, gekeperde katoenen stof. Deze stof wordt geweven met een schering die indigo gekleurd is, terwijl de draden van de inslag wit zijn. Jeansstof werd oorspronkelijk gebruikt voor broeken, gedragen door arbeiders meer bepaald door goudzoekers. Het wereldberoemde denimmerk Levi’s kreeg in 1873 het patent op de gekende 501 jeans die trouwens nog steeds heel populair is. Deze jeans werd al snel niet meer alleen door arbeiders gedragen, maar ook door de man in de straat, door popsterren, muzikanten en door presidenten. De spijkerbroek zoals ze ook wordt genoemd, is wereldwijd het meest geliefde kledingstuk. De jeansbroek moet passen bij je persoonlijke stijl, je lichaamsbouw en de gelegenheid waarvoor je ze wilt dragen. Ze wordt gedragen op het werk, bij het uitgaan, gewoon thuis… Sommige modellen accentueren bepaalde lichaamsdelen, andere modellen camoufleren deze juist meer. Er zijn heel wat modellen op de markt en ze zijn ook trendgevoelig. Je hebt diverse modellen zoals straigt cut, skinny, slim fit, boot cut, tapered, flared, boyfriend… Je hebt ook keuze uit lange broeken en 7/8 broeken, tussen lage en hoge taille. De blauwe jeans is de meest gegeerde maar je kunt denimbroeken in heel veel kleuren, zowel klassieke als modekleuren aanschaffen. Ook de wassing speelt een rol bij je keuze. Van het donkerste indigo, unwashed raw denim, tot de hele lichte bleached versie. Sommige merken pimpen hun jeans op met parels, met verfspatten, patches, met onafgewerkte zomen en andere zijn ripped. Een jeans kan je eindeloos combineren. Wat betreft schoenen kunnen ze gedragen worden met pumps, met laarzen, met sandalen, met sneakers…  Je kunt een jeans elk seizoen dragen afhankelijk van je kledingcombinatie. Een blazer, een witte blouse en een toffe jeans met pumps is heel vrouwelijk. Een boyfriend jeans met een wijde trui heel nonchalant. Met een leuke t-shirt en sneakers heel trendy. Heel veel mogelijkheden dus. Naast denimbroeken heeft Deleye nog andere jeansartikelen in voorraad. Een leuk jeansjasje kan zowel stoer als classy met een mooie witte blouse gedragen worden. We hebben ook blouses, afhankelijk van de mode ook soms salopettes, jurken, rokjes en in de zomer shortjes in jeans. 

Jeans, steeds on-trend!

Deleye is de kledingspecialist bij uitstek. Ons aanbod dameskleding is heel ruim en divers. Daartoe behoren ook jeansartikelen. Steeds volgens de laatste trends!