Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Stetson

20 artikelen

Pagina
per pagina

20 artikelen

Pagina
per pagina
"

Stetson handschoenen, petten, mutsen en hoeden online

Sinds 1865 staat de naam Stetson voor hoeden, mutsen en petten van de allerbeste kwaliteit. Vandaag bestaat dit roemrijke Amerikaanse merk nog steeds.Stetson is niet zomaar een hoed, het is DE hoed. Het assortiment eersteklas hoofddeksels is authentiek, is gemaakt uit uitstekende materialen en ze zijn waterdicht. Wil je ook een legendarische hoed? Kom zeker eens een kijkje nemen in één van onze vestigingen of kijk op Deleye.be naar de nieuwste collectie. Naast de hoofddeksels heeft Deleye nu ook handdschoenen van dit topmerk.

Iedereen kent ongetwijfeld nog de intriges in en rond de Texaanse jetsetfamilie Ewing. 

De oudste telg J.R. Ewing met zijn witte tanden, immer glimlachend en steeds met een Stetson cowboyhoed!

 

We hebben ook een heel ruim aanbod herenkleding!

 

Kwalitatieve hoofddeksels!

Ben je op zoek naar een leuke hoed die je snel, gemakkelijk en veilig online kunt aankopen? Dan ben je bij Deleye.be aan het goede adres. Bovendien zijn de verzendkosten boven de 90 EUR gratis. Winkelen bij Deleye/Bekult kan 24 uur op 24. Zeven dagen op zeven zowel vanuit België als Nederland. Gratis retour binnen 14 dagen! Ook vanuit Nederland.

Veel shopplezier.

"